Strasser-Kátai Bernadett
Beosztás: tulajdonos-ügyvezetõ
Cég: Real Nature
Lánchíd Klub tagsága: a Lánchíd Klub tagja
Lánchíd Klub vélemény cikkek
Mindenkinek a vásárló a fontos – mindig, mindenhol, mindenkor – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)A magyar élelmiszeripar jövője: fenntartható innováció
Egy sikeres közösség a közös sikerekért
Együtt hajóztunk (1. rész)
Magazin: Business Days 2021 – A világ 8. csodája (1. rész)
Magazin: Business Days 2020 – Nem maradtunk el… 2. rész
Ülésezett a Trade Parlament (2. rész)
Magazin: Osztani ér!
Magazin: Egyszer volt, hol nem volt: Business Days 2018 (2. rész)
Mit eszünk, ha nagy leszünk?
Cikkek melyekben szerepel
Mindenkinek a vásárló a fontos – mindig, mindenhol, mindenkor – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)A magyar élelmiszeripar jövője: fenntartható innováció
Alkalmazkodás és megújulás
Egy sikeres közösség a közös sikerekért
A Real Nature új vezetőt jelent be az értékesítési osztályon
Zöld gasztronómia – Mi lehet a fenntartható siker receptje?
Új év, új idők
Zöld gasztronómia – workshop a SIRHA kiállításon
Együtt hajóztunk (1. rész)
Nagykereskedelem 2023 – Tükör által, homályosan…
Ott voltunk a (játék)szeren (1. rész)
Magazin: Nő a mentességet élvezők köre
Magazin: Business Days 2021 – A világ 8. csodája (1. rész)
Teret nyernek a fenntartható élelmiszerek
Palackba zárt egészség
Magazin: Te(l)jes ízélmények tejjel vagy anélkül
Magazin: Business Days 2020 – Nem maradtunk el… 2. rész
Ára van a fejlődésnek
Tavaly szépen bővültek a nagykereskedők és disztribútorok
Nem minden tej, ami fehérlik
Magazin: Bögrébe öntött világ
Ülésezett a Trade Parlament (2. rész)
Magazin: Osztani ér!
Magazin: Egyszer volt, hol nem volt: Business Days 2018 (2. rész)
Flórák és faunák
Magazin: Nőttek az elvárások a joghurtokkal szemben
Magazin: Nőttek az elvárások a joghurtokkal szemben
Magazin: Business Days 2016: Tények és vények (2. rész)
Egyre több a laktózmentes termék, csökken az átlagár
Idén is számos meglepetést tartogatott a Real Nature Kft. VIP Állatkerti sétája
Magazin: Eszik és isszák
Magazin: Keresztezett kategóriák
Magazin: Tejdelej
Magazin: Természetesnek veszik
Business Days 2015
Magazin: Aktívan kommunikálnak a joghurtmárkák
Business Days 2013
Magazin: Látható és láthatatlan játszmák – Business Days 2013 (2. rész)
Magazin: Önjutalmazás kompromisszumokkal
Magazin: A lakosság háromnegyede naponta fogyaszt gyümölcsöt és valamilyen tejterméket
Megszokott ízek, új kiszerelések a vajpiacon
Magazin: Kevés az igazán erős sajtmárka
Arany Oroszlán díjat nyert a Mona Hungary
Magazin: Hősök és túlélők (2. rész)
A hazai általános iskoláskorú gyermekek táplálkozási szokásai
Sok a tennivaló az adatkereskedelemben
Tejes siker rúdban és szeletelve
A félkemény sajtok térvesztését hozta az áremelkedés
Felszálló ágban a gyümölcsjoghurt
Túl a tejen – körkép és áttekintés
A vaj titka: tradíciók és sokoldalúság
Márkaépítés gőzerővel a hűtött szeletes édességek között
Ivójoghurtok feljövőben
Alternatívákat keresnek a sajtmárkák a dömpingár ellen
Változatok a tejre
A feltöltődés napja
Csak egy út van, és az előrevezet
Forint kontra egészség a tejtermékek között
Már nem derogál saját márkát gyártani
Ütőképes idegenlégió
Palackban talál magára az ivójoghurt
Van min javítani!
Új csillagok a tejúton
Tej és szója: egészséges fejlődés
A jó beszédkészség, az érvelés már nem elég
A marketing lehet az élesztő a sütőiparnak
Harcban a közízléssel