Arany Oroszlán díjat nyert a Mona Hungary

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 06. 12. 11:02

Megtisztelő díjat vehetett át május végén a minőségi Montice tejtermékeket forgalmazó Mona Hungary. Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért által először odaítélt Arany Oroszlán Díjat azon kiemelt partnerek vehették át, akik a legtöbbet, legkitartóbban tették a Budapesti Állat- és Növénykertért, ezzel is honorálva a több éves kiváló együttműködést. A díjat ez évben elsőként a Mona Hungary és egy magánszemély vehette át.

A kitüntetett vállalat és az Állatkert több éves közös múltra tekinthet vissza, a Mona Hungary a Montice tejtermék márkájával aranyfokozatú támogatóként segíti a Budapesti Állat- és Növénykert munkáját. A brand immáron 5. éve Cloé, az oroszlánfóka nevelőszülője, aki már felnövekvő fiatalként maga is a ’Fóka-móka’, az állatkerti show aktív szereplője, születése óta vidámságot, mosolyt csalva a látogatók arcára. A Mona Hungary számára, az egészséges táplálkozás elkötelezettjeként az élővilág, az állatok, az egészséges életvitelhez szervesen kapcsolódnak, így az Állatkert munkája számukra mint edukációs tevékenységet ellátó szervezet kiemelkedő jelentőségű, amely a Mona Hungary Kft. felelős tevékenységével és társadalmi szerepvállalásával természetes szövetséget alkot.

„Büszkék vagyunk Arany Oroszlán Díjunkra, megtiszteltetés számunkra, hogy elsőként vehettük azt át, munkatársaink örömmel dolgoznak együtt az Állatkerttel – mondta el Strasser-Kátai Bernadett, a Mona Hungary tulajdonos-ügyvezetője. Anyukaként és családanyaként tudom mekkora felelősség a gyermekek egészséges táplálkozásra nevelése, ebben mindig is jó partner és kedves helyszín volt számunkra a Budapesti Állat-és Növénykert.”

Az Alapítvánnyal és az Állatkerttel az évek során a Mona számos rendezvény kapcsán dolgozott már együtt, például az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülő Találkozón, ahol a látogatók és a gyerekek mindig találkozhattak Cloé fókával és a Montice szeletekkel. A cég az elmúlt év végén “Montice Margaréta Gyűjtés Edukációs Program” néven általános iskolások részére ismeretterjesztő versenyt szervezett az egészséges táplálkozásról, amelynek díjátadó ünnepségét az Alapítvány közreműködésével szintén állatkerti környezetben tartották meg ez év februárjában. A Programban az Alapítvány szintén aktívan közreműködött, mind a Program tervezése, mind pedig az iskoláknak kiosztott jutalmak terén. A több hónapos edukációs programban résztvevő iskolák havi 1-1 millió forintos főnyereményt nyerhettek, de emellett az Alapítvány is lehetőséget biztosított három iskolai csoport részére egy állatkerti osztálykirándulás lebonyolítására.

Kapcsolódó cikkeink