SIRHA Budapest 2024 A HoReCa szektor legnagyobb hazai ünnepe

By: Trademagazin editor Date: 2024. 02. 26. 12:29

Március 5-én nyitja kapuit Közép-Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása. A SIRHA Budapest már hatodik alkalommal várja a hazai és külföldi szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba! A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója és hivatalos lapja a Trade magazin.

A 2022-es rendezvényre 24 ezer szakember látogatott el – 376 kiállító várta őket

A cikk a Trade magazin 2024/2-3. lapszámában olvasható.

Az elmúlt évek gazdasági helyzete számos új kihívást elé állította a hazai piac szereplőit. Az energia- és alapanyagárak, valamint a kereslet változása miatt sok iparág és vállalkozás szembesült a magasabb költségekkel és a hatékony energiafelhasználás növekvő igényével. A SIRHA Budapest az iparági trendeket folyamatosan követő nemzetközi rendezvényként kínál lehetőséget a szakembereknek többek között arra, hogy megvitassák és megosszák legjobb gyakorlataikat és innovációikat az energiahatékonyság és fenntarthatóság terén.

A SIRHA Budapest az üzletkötés lehetőségét nyújtó találkozási pont, az aktuális trendek közvetítője, ugyanakkor változatos programokat kínáló esemény, ahol a látogatók nemcsak az időszerű kérdésekkel foglalkozó szakmai fórumokon vehetnek részt, de betekintést nyerhetnek a szakács- és cukrászversenyek világába is.

A legutóbbi rendezvényen – amelyre 24 ezer szakember látogatott el – 376 kiállító volt jelen, közel felük külföldről érkezett, vagy nemzetközi színtéren is tevékenykedik.

Cukrászat és kézműves fagylalt

A SIRHA Budapest elkötelezett a kézműves fagylaltkészítés kultúrájának megismertetése és terjesztése iránt, ennek megfelelően az idei rendezvény fókuszában a kézműves fagylalt áll; aminek exkluzív megjelenést kiemelt helyszínként a Fagylalt Aréna, azaz a Gelato Square, biztosít! Különlegessége, hogy hazánkban korábban még nem került megrendezésre ekkora volumenű, külföldi és belföldi szakmai közönségnek szánt, fagylaltra szakosodott bemutató.

A 2022–2025-ös időszakban újra világ körüli útjára indul a Gelato Festival World Masters – Hungary Challenge, amely ezúttal is a világ legjobb fagylaltját keresi az első napon. A 9 nyertes fagylaltmester jut tovább az idei bolognai Gelato Festival Magyar Döntőjére, ahol a legjobb kettő lép tovább a világdöntőre.

A második nap a játékos és kreatív „Fagylalt Kaland 2024” fagylaltversenyé, amelyet a Magyar Cukrász Ipartestület és a Hungexpo Zrt. szervez cukrásztanulóknak. A harmadik napon a fagylaltalapanyagokat forgalmazó cégek mutathatják be újdonságaikat, kóstolókkal összekötve. A kiállítás ad otthont a Cukrász Ipartestület által szervezett Magyarország Tortája verseny első zsűrizési fordulójának, valamint a tanulóknak és felnőtteknek most ötödik alkalommal szervezett, szabad témaválasztásos Pataki János emlékversenynek is – utóbbira annyi nevezés érkezett, hogy meg kellett növelni a versenyterületet.

Az idei rendezvény fókuszában a kézműves fagylalt áll

Közétkeztetés

A SIRHA Budapest 2024 meghatározó témája a fenntarthatóság, ami a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) filozófiájával és aktivitásaival is összecseng, ennek megfelelően a kiállításon rendezett KÖSZ 2023–2024 közétkeztetési szakácsverseny döntője is e gondolat köré épül. Célja a közétkeztetés népszerűsítése, minőségének javítása, az étkezési kultúra fejlesztése.

Az októberi elődöntőket követően 12 négyfős csapat jutott a döntőbe, amely március 5-6-7-én, szakmai programokkal kiegészítve, a kiállítás nyitvatartási idejében látogathatóan zajlik. Naponta 4-4 csapat versenyez, munkájuk minőségét – az ételkészítés technológiáját, csapatmunkát, szervezettséget, gazdaságos alapanyag-használatot, higiéniát, tálalást, a versenybox takarítását – 4 fős konyhai zsűri értékeli. A 8–14 óra között zajló verseny végén a kész ételeket a közönség is megkóstolhatja.

Lesz közönségszavazás is: kivetített Mentimeter program segítségével a nézők soraiban ülők azonnal online reagálhatnak, értékelhetnek, és visszacsatolást adhatnak a nap legjobb előételét, főételét és desszertjét illetően. A kapott eredményt a program azonnal összesíti, és kihirdetik a versenynap közönség eredményeit.

A közönségszavazás után sem marad üresen a versenylelátó, mert érdekes, izgalmas beszélgetésekkel és interaktív közönségrészvétellel szakmai kerekasztal-beszélgetésekre kerül sor.

Március 5. 15.30–17.30

Menza volt, van, és milyen lesz? – kerekasztal-beszélgetés, amivel párhuzamosan a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban megtekinthető „Menzán innen – menzán túl. Titkok, tények és távlatok az iskolai közétkeztetésben” című időszaki kiállítás legfontosabb tablóit is bemutatják.

ModerátorAntal Emese dietetikus, szociológus.

Kovácsné Báti Anikó néprajzkutató indító előadása az MTA BTK Néprajztudományi Intézete és az OGYÉI közös kutatását és a kiállítást mutatja be, eddig kevésbé figyelembe vett nézőpontokból.

Március 6. 15.30–17.30

Fenntartható Közétkeztetés – kerekasztal-beszélgetés Szőllősi Réka élelmiszer-politikai elemző nyitóelőadása után, az előző nap szakmai programjához kapcsolódva, témája a ma és a jövő menzája a fenntarthatóság oldaláról. Kitekintés a nemzetközi helyzetre, szó lesz a hazai viszonyokról, a halaszthatatlan feladatokról, és lehetőségekről.

Moderátor: Zoltai Anna, a KÖZSZÖV elnöke.

Március 7. 15.30.

A KÖSZ 2023–2024 döntő eredményhirdetése, díjak és különdíjak átadása.

A SIRHA Budapest az aktuális trendek közvetítője, ugyanakkor változatos programokat kínáló esemény

World Pizza Championship Hungary Selection

A kiállításon teljesen új program a Pizza Világbajnokság hazai előválogatója, amin magyar és környező országok-beli versenyzők mérik össze tudásukat. A szervezők neves séfeket mutatnak be, köztük televíziós és Michelin-csillagos gasztronómiai szakértőket, világbajnokokat. A show során az érdeklődőknek lehetőségük lesz a pizzák széles választékával megismerkedni és megkóstolni azokat.

Zöld gasztronóma – marketingkommunikációs workshop

Hagyományosan visszatérő eseménnyel jelentkezik a Magyar Marketing Szövetség HoReCa és Event tagozata a SIRHA kiállításon. Idén a Zöld tagozattal összefogásban. A március 7-én, 10,30-14,30 közötti megrendezésre kerülő program áttekintést ad a fenntartható gasztronómiai trendekről, és marketingkommunikációs best practice előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel mutat jó példákat a jelenlévőknek.

Jövő áruháza, jövő termékei

A Trade magazin is készül megszokott és új programokkal szakmai partnereivel a kiállításra.

A Future Store-ban – közel 800 m²-es áruházi szimulációban – a társkiállítók mindhárom nap, félóránként induló szakmai túrákon maguk mutatják be digitális fejlesztéseiket, jövőbemutató innovatív termékeiket és szolgáltatásaikat – olyanokat, amelyek szerintünk esélyesek arra, hogy a továbbiakban a jövő kereskedelmi modelljei legyenek.

Start-up Island

Mellette kerül kialakításra a START-UP ISLAND, ahol 9 olyan, a jelentkezők közül szakmai zsűri által kiválasztott induló cég állít ki, amelyek ígéretes vállalkozásként kezdték meg pályafutásukat az FMCG-piacon, vagy ahhoz kapcsolódóan az elmúlt 3 évben.

Nemzetközi Innovációs Termékverseny

A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin közös szervezésében hatodik alkalommal kerül megrendezésre a SIRHA Budapest Nemzetközi Innovációs Termékverseny, amelyben a kiállítás regisztrált kiállítói vehetnek részt az előző kiállítási verseny zárása óta bevezetett termékeikkel, szolgáltatásaikkal, technológiai újdonságaikkal vagy csomagolási megoldásukkal.

A kategóriánkénti dobogós helyezettek innovációs pályázatait a Startup-Sziget területén megtekinthetik a látogatók is.

Pékprogramok

A Magyar Pékszövetség 2024-ben is a fogyasztók által keresett sütőipari termékek bemutatását helyezi szakmai programjainak középpontjába a SIRHA Budapesten.

A már hagyományossá vált kerekasztal-beszélgetések mellett termékversenyt szerveznek, A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszerbe bevont foszlóskalács készítését mutatják be és kóstoltatják, ismertetik gyártási feltételeit, szabályrendszerét, és szemléltetik előállítását.

Felelős Gasztrohősök

Fenntarthatóság a gasztronómiában címmel ezúttal is konferenciát szervez a Felelős Gasztrohős Alapítvány, amely több mint 10 éve tanácsadással, környezetbarát működéssel kapcsolatos tippekkel segítenek a hazai vendéglátóhelyeknek ökológiai lábnyomuk csökkentésében. Az Alapítvány 2024-ben a kiállításon a korábban megszokottnál is nagyobb teret kapott; különféle szakmai programok szervezésével is hozzájárul az esemény sokrétűségéhez, közreműködésével több, az iparágba illő cég jön kiállítani.

Csak a mentes

A 2017-ben útjára indult Csak a Mentes friss és hiteles szakértői tartalmakkal, eseményekkel nyújt segítséget az ételérzékenységben szenvedők és a mentes életmód iránt érdeklődők számára. A projekt a SIRHA-n közösségi standdal vesz részt, ahol bemutatják egy szeletét a tevékenységünknek. Minikonferenciájukon (március 7., 10.00–12.00) három témát érintenek: előadás lesz a mentes piaci helyzetről Magyarországon, és két kerekasztal-beszélgetés: a vegán vendéglátóegységek kihívásai 2024-ben, illetve a gluténmentes termékgyártás témakörében.

Pannon Gasztro Akadémia

Március 6-án 11.30-kor kerül megrendezésre a PGA szakmai konferenciája, témái:

– Édesvízi halak, magyar hal és beszerzési lehetőségük – előadás

– Természetes borok szerepe a borlapokon – előadás kóstolóval

– Éttermi trendek; mi zajlik a nagyvilágban és hazánkban

CSAOSZ

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) és az Eurofins Food and Feed Testing Budapest, Gyula Laboratóriumok közös szakmai programot szervez március 6-án 11.00–14.00 között a csomagolóanyagokra, csomagolásokra vonatkozó élelmiszer-biztonsági és környezetvédelmi szabályozások változásai és a szakmai újdonságok témájában.

HEPA – B2B Partnerkereső

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a magyarországi Enterprise Europe Network konzorciumvezetője és a Hungexpo SIRHA Budapest, nemzetközi élelmiszeripari partnerkereső eseményt szervez, hibrid (jelenléti és online) formában. A fórum lehetőséget nyújt az élelmiszeripar és HoReCa szektor területén jelen lévő vállalkozások részére, hogy jobban megismerhessék a számukra aktuális iparági sajátosságokat és trendeket, növeljék külpiaci jelenlétüket, és fejlesszék üzletüket.

Az esemény kiemelt témái: élelmiszeripar; sütőipar, cukrászipar és fagylalt; konyhatechnológia; italok; csomagolás, logisztika, szolgáltatások; bútor, asztali teríték, szállodaipar; kávé, bár; higiénia; élelmiszeripari gépek.

Iszlám Konferencia

A Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselet Konferenciája a Halal előírásokról, a vezető Halal szabványokról – az élelmiszeripari szereplők részére Az iszlám piacra történő közvetlen vagy közvetett élelmiszeripari, csakúgy, mint a kozmetikai vagy gyógyszeripari export elengedhetetlen feltétele a Halal Tanúsítvány megszerzése. Az IIDC konferenciáján az érdeklődők közérthető formában ismerhetik meg a Halal szabványok követelményeit, előírásait, alkalmazásukat, valamint a Halal tanúsító szervezetek akkreditációjának fontosságát is.//

 

„G” pavilon

 

Hasznos információk

HelyszínHUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, A és G pavilon

1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Nyitvatartás2024. március 5–7., naponta 10.00–18.00

Belépés:

A SIRHA Budapest kiállításra a szakmai látogatók díjmentesen léphetnek be. A belépés regisztrációhoz között. A regisztráció során a látogatóknak meg kell adnia a céges adatait, melyeket a szervezők a szakmaiság biztosítása érdekében ellenőriznek és szükség esetén szűrnek.

A SIRHA Budapestre belépőjegy is váltható a kiállítás honlapján előzetesen, illetve a helyszínen.

A kiállításra az I-es kapun keresztül a Főépületen át, továbbá a III-as kapunál az F pavilonon keresztül lehet belépni.

Parkolás:

Napidíj:

5000 Ft / személygépjármű

10 000 Ft / autóbusz

Látogatói parkoló:
P4 parkoló, Albertirsai út

Kiállítói parkoló: P5

GOLD parkolójegy:
15 000 Ft / személygépjármű

A GOLD parkolójegy kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a kiállítás megközelítését, csak a rendezvényre szóló belépővel vagy érvényes meghívóval vehető igénybe.

További információ: www.SIRHA-budapest.com. //

 

Made in Italy

Giovanna
Chiappini
Carpena
igazgató
Olasz Külkereskedelmi
Intézet, budapesti iroda

Az ITA célja a Made in Italy termékek világszerte történő népszerűsítése, valamint az olasz vállalatok, elsősorban a kis- és középvállalkozások üzletfejlesztésének támogatása. Külföldön az olasz nagykövetségekhez és konzulátusokhoz tartozó kereskedelemfejlesztési irodák hálózatával rendelkezik, melyek szorosan együttműködnek a helyi hatóságokkal és vállalkozásokkal. A budapesti irodát 1969-ben alapították.

A Hungexpóval folytatott eredményes együttműködésünknek köszönhetően 2016 óta veszünk részt a SIRHA Budapest vásáron kiállítóként, és idén 25 olasz élelmiszergyártó és borászati cég állít ki a standunkon. Az üzleti látogatóink a Made in Italy termékek széles skálájának gyártóival találkozhatnak majd, olyanokéval, mint az eredetvédett Modenai sonka, tészták, pékáruk, olívaolajak, fűszerek, kávék, borok, valamint a fagylalt, amely a vásár egyik központi témája 2024-ben.

Idén több mint 448 négyzetméteres lesz az olasz sziget, ahol főzőshow-kat és bemutatókat szervezünk a vásár ideje alatt. A látogatók kipróbálhatják kiállítóink termékeit, megtapasztalhatják az olasz gasztronómia kiválóságait egy szakképzett olasz séf közreműködésével, és megismerkedhetnek az olasz alapanyagok helyes felhasználásával.

Az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ITA) egy római székhelyű állami intézmény, melynek célja, hogy Irodánk szolgáltatások széles skáláját nyújtsa, úgymint lehetséges üzleti partnerek keresése; üzleti találkozók szervezése olasz cégekkel, kereskedők kiutazásának szervezése Olaszországba; rendezvények és szemináriumok szervezése olasz szakértőkkel; hivatalos részvétel a helyi vásárokon és kiállításokon.

További információk: budapest@ice.it. //

 

Piacszondázás és terméktámogatás

Egressy Dóra
igazgató
CzechTrade Hungary

A CzechTrade Budapesti Irodája az első magyarországi SIRHA megrendezésétől kezdve jelen volt kiállítóként, rendre kollektív standokkal, melyen 6-8 kiállítónak van lehetősége bemutatni termékeit, szolgáltatásait. A SIRHA kiemelkedő presztízsének és magas színvonalának köszönhetően az általunk és partnereink által is az egyik legkedveltebb magyarországi vásár. Úgy véljük, tökéletes alkalom arra, hogy feltérképezzük egy cseh termék elhelyezési lehetőségeit a magyar piacon és felkutassuk a lehetséges forgalmazó partnereket.

Erre számos példát tudunk mondani az előző évekből: a Bombus Raw Energy energiaszeletek és a Concept konyhai gépek már mind közkedvelt termékek a boltok polcain. Idén új kiállítóként jelenik meg a Semix Pluso egészséges gabona- és hüvelyes termékeivel, a Hellma a szálloda- és vendéglátóipar számára gyártott termékeivel és a Gourmet Partners prémium delikátesz bolt. 2022-ben nagy sikerrel robbant be a köztudatba a Trebitsch cseh prémium whisky gyártó, amely idén ismét kiállítónk lesz.

A SIRHA Budapest ezenkívül kiváló lehetőség arra is, hogy megtámogassuk egy-egy már aktív piaci szereplő jelenlétét. Évek óta visszatérő kiállítónk a Bernard sörök forgalmazója, a Liquid Gold, vagy a széles élelmiszer-kínálatáról ismert forgalmazó, a Comperio. A HoReCa szektor prémium beszállítója, a Bidfood idén immár saját standdal és nagyszabású programmal jelenik meg a kiállításon. //

A minőség nem megfizethetetlen

Varga Márk
ügyvezető
Hagleitner

Akárcsak két éve, idén is 56 m2-en (A pavilon B7) jelenik meg a Hagleitner a partnerei előtt. Standunkon a legfontosabb termékeink minden paraméterét megismerhetik az érdeklődők, és akár működés közben is kipróbálhatják őket. Olyan megoldásokat mutatunk be, melyek alkalmazásával a vevőink hasznot élveznek: gazdaságit, kényelmit, biztonságit, és természetesen a fenntarthatóság, környezetvédelem területén is tartogatunk újdonságokat.

A standon divíziók szerint jól elkülöníthetően csoportosítjuk termékeinket. Egy vendéglátó szektorból érkező érdeklődő számára ugyanolyan jól felismerhetőek lesznek az előnyök, mint egy ipari területről érkező látogató számára.

Idén is hozunk újdonságokat. Többek között egy olyan világszabadalommal, amely a nedves fertőtlenítőkendők napi kihívásait kezeli. Az új XIBU 2WIPE hybrid adagolónk például innovatív választ ad a nyitott csomagú nedves fertőtlenítőkendők kiszáradásának problémájára.

Szeretnénk széles körben megismertetni a rendszermegoldásainkat, valamint értékes kapcsolatokkal gazdagodni, aminek köszönhetően olyan üzleteket köthetünk, amelyekben új partnereinkkel együtt erősödünk. //

 

Központban a technológia

Sebestyén Tibor
vezérigazgató
Ökosys

Az Ökosys az A pavilon H12-es sarokstandján mutatkozik be egy 21 m²-es területen. Szakítunk az eddigi koncepciónkkal: kevesebb terméket viszünk ki, viszont több információs háttérrel biztosítjuk az érdeklődők számára a megfelelő tájékoztatást.

Újdonságként nem az eddigi termékpalettánkból kerül majd ki valamely termék, hanem egy, a mai fenntarthatósági követelményeknek megfelelő olyan technológiát viszünk bemutatni a helyszínre, amely éppúgy megoldást jelent a biológiailag lebomló, komposztálható konyhai hulladék hasznosítására, mint az általunk is forgalmazott papírpoharak, cukornádrost tányérok és hasonlók otthoni, de ipari körülményeket biztosító berendezés alkalmazásával. Hisszük, hogy az upcycling megoldásé a jövő! A kiállítás teljes ideje alatt folyamatosan bemutatót tartunk a berendezés működéséről, hiszen a komposztáló nem állhat le.

Eredményként azt várjuk, hogy a meglévő és leendő partnereink a standunkat meglátogatva információt kapjanak a lebomló és komposztálható termékeink fenntarthatósági jelentőségéről. //

 

A fenntartható jövő reményében

Nevihostényi Gábor
ügyvezető igazgató
Bunzl Magyarország

Cégünk bemutatja prémium minőségű termékeit az élelmiszer-csomagolás, vendéglátás és étel-házhozszállítás területen a SIRHA szakkiállítás A pavilon C11-es standján. A 63 m2-es standon elsősorban a környezetbarát begreen élelmiszer-csomagolás és az asztalkultúra-termékek kerülnek kiállításra lebomló, újrahasznosítható, komposztálható, valamint többször felhasználható kategóriában. Emellett a Bunzl kínálatában megtalálhatóak a HoReCa szektorba ajánlott környezetbarát higiéniai és munkavédelmi termékek is, továbbá elérhető számos kompakt, könnyen kezelhető, nagy teljesítményű konyhai gép és berendezés vendéglátóipari használatra. Az újdonságok sorában elsőként a komposztáló gép és az öko ételszállító szögletes doboz szerepel. A standra látogatók megismerkedhetnek nemcsak a komposztálás folyamataival, hanem lehetőségük lesz fenntartható témakörben edukálódni. Minden kedves új és meglévő partnerünket várjuk az együtt épített fenntartható jövő reményében. //

 

Kipróbálható újdonságok

Borsi-Nagy Szilvia
professional marketing
manager
Miele

A Miele Professional olyan látványos bemutatóterem-installációval várja a látogatókat, ahol megtekinthetik, megérinthetik, kipróbálhatják a Miele mosoda- és konyhatechnológiai gépek kiválóságait. A kiállítás remek alkalmat teremt arra, hogy prezentáljuk újdonságainkat és szervizszolgáltatásainkat, mindezt szuper helyszíni kedvezménnyel és izgalmas nyereményjátékkal megspékelve! Miele. Immer Besser! – ez az ígéret, amely 1899 óta minden egyes termékünk esetén beváltásra kerül. Idén nagy reményeket fűzünk a MasterLine professzionális frissvizes rendszerű mosogatógép SIRHA 2024 Nemzetközi Innovációs Termékversenyen való elindításához is. A MasterLine professzionális mosogatógépet 28 000 mosási ciklusra tervezték, újrahasznosítható alapanyagokból készült, szem előtt tartva gazdaságosságot és a higiéniai szempontokat is, akár 5 perces programidővel. A Miele az A pavilon Konyhai felszerelések szekciójának E18 standján várja a látogatókat. //

 

Professzionális csomagolástechnika

Bakó-Pallang
Dóra
HR- és pénzügyi vezető
Doroti Pack

Cégünk a Doroti Pack Kft. az idei évben 54 m²-en állít ki a SIRHA Budapest szakkiállításon, ami az eddigi legnagyobb standterület lesz a cég életében.

Saját tervezésű és gyártású DorPack mélyhúzó csomagológépünk, illetve a régóta képviselt spanyol AK Ramon kis- és közepes élelmiszeripari csomagoló, illetve feldolgozó gépek mellett ezúttal bemutatjuk az újonnan, Magyarországon egyedülállóként képviselt német Schröder Maschinenbau GmbH, neves tűspácoló és masszírozó gépgyártó, a Tipper Tie Technopack GmbH klipszelőgyártó, valamint a világszerte népszerű olasz G. Mondini SpA tálcazáró csomagológép-gyártó partnereink gépeit is a kiállításon.

Célunk, hogy a hazai élelmiszeripar számára széles körű portfólióval szolgáljunk a csomagoló- és feldolgozógépek terén. Mint a kiállításon megjelenő hazai gyártó és forgalmazó reméljük, hogy minél több új és már meglévő partnerünk figyelmét fel tudjuk kelteni. //

 

Egyenruha és „fegyver”

Földvári Szilveszter
tulajdonos
Chef’s Uniform

Cégünk az olaszországi Giblor’s prémium munkaruhagyártó legújabb modelljeit és japán szakácskésújdonságokat mutat be 30 m²-en az idei SIRHA Budapest E15 standján. A látogatók kézzelfogható közelségből ismerkedhetnek meg a legújabb szakácsmunkaruha-trenddel. Több mint 20-féle szakácskabát, két tucat szakácsnadrág és megannyi kötény kerül kiállításra. A szakácskések közül többek között a japán KAI cég modelljeit, a GLOBAL újdonságait és MCUSTA modelleket viszünk ki, amelyeket a helyszínen meg is vásárolhatnak az érdeklődők.

A Chef’s UNIFORM Kft. 2008 óta áll a szakácsok, cukrászok és felszolgálók szolgálatában. Jó minőségű szakács-, cukrász- és felszolgálómunkaruhák, csúszásmentes és védőlábbelik, szakácskések és konyhai, valamint a vendégtérben használatos eszközök értékesítésével és más kiegészítőkkel segítjük a szakma képviselőit. Közel 300 m²-es budapesti szaküzletünkben minden az interneten is megtalálható termék raktárkészleten van. //

 

 

A piacépítés helyszíne

Gangel András
termékfejlesztő
m-GEL Hungary

Idén az m-GEL Hungary Kft. 100 m2-en állít ki a SIRHA szakkiállításon. Standunkon a fagylaltkészítéshez szükséges alapanyagokat, kiegészítőket, technológiákat mutatunk be, valamint teret kap a jégkása-, koktél- és limonádékészítés is.

Megjelenünk életmód- és mentes termékekkel, kiszolgálva a gasztronómiát és a kiskereskedelmi szegmenst is.

A bemutatott újdonságok közül ki lehet emelni a fermentált gyümölcsökkel, zöldségekkel készült kovászos kenyeret, de ezenkívül is sok meglepetéssel várjuk a látogatókat. Mindemellett a fagylaltaréna programjaiban is találkozhat velünk a közönség. Célunk a meglévő és új partnerekkel való találkozás és általában is a gasztronómia szereplőivel való szorosabb együttműködés kialakítása; a kiállítást a piacfejlesztés és -bővítés fontos területének tekintjük. //

 

Allergénmentes édességek

Szűcs Ákos
cégvezető
Infinisweet

Az idei SIRHA kiállításon standunkon 16 m²-en olyan újdonságokkal várjuk látogatóinkat, melyek az allergénmentes csokoládék terén tett legfrissebb fejlesztéseinket is tükrözik. Bemutatjuk legújabb koncepciójú csokoládéinkat, amelyek az európai és amerikai piacok elismerését már elnyerték, és büszkén prezentáljuk őket most ezen az eseményen is. Termékeink fejlesztésénél a legfőbb célunk az, hogy megmutassuk, igenis lehet finom, ami allergénmentes, és egy egészségtudatos élet mellett sem kell lemondani a nassolás öröméről.

Az idei részvételünk kiemelkedően fontos számunkra, mivel az érdeklődő közönségnek lehetősége nyílik megismerni vadonatúj, allergénmentes üzemünkben előállított termékeinket. Az üzem lehetőséget teremtett számunkra arra, hogy még speciálisabb igényekre szabott termékeket fejlesszünk ki, és ezeket az újításokat is szeretnénk megosztani a leendő és meglévő partnereinkkel. A „Tisztán, allergénmentesen, kompromisszumok nélkül” szlogenünk nem csupán a mottónk, hanem elkötelezettségünk és ígéretünk, amit a jövőben is hűségesen képviselünk. //

 

Megjelenés és funkcionalitás

Tóth Endre
strategic HV sales
representative
Lindström

Cégünk 18 m²-es standdal jelenik meg a SIRHA szakkiállításon, amelynek tervezésekor azt az irányelvet követtük, amelyet a munkaruha-tervezés során is: a tökéletes megjelenést a funkcionalitással párosítjuk.

Idén 30 éve, hogy a Lindström ügyfelei szolgálatában áll Magyarországon. Három szolgáltatási ággal fedjük le az egész országot: munkaruha, szennyfogó szőnyeg és ipari törlőkendő bérlése tekintetében. Cégünk piacvezető szerepet tölt be Magyarországon mind a textilszolgáltatások, mind az élelmiszeripar területén. A SIRHA-n azt szeretnénk bemutatni, hogy mivel értük mindezt el.

Standunkon a látogatók megismerhetik, mely megoldások váltak be leginkább élelmiszeripari ügyfeleinknél. Bemutatjuk, hogyan tudjuk – a hazai piacon egyedülálló módon – digitalizálni ügyfeleink számára munkaruha-szolgáltatásunkat, ezzel elérve a nyomon követhetőséget, valamint, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva hogyan növeljük partnereink hatékonyságát, higiéniai biztonságát, időt és pénzt spórolva meg nekik. //

 

Kiváló minőségű kávé egyetlen gombnyomásra

Staudt Gábor
B2B manager
Nespresso Professional

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Nespresso Professional most sem hiányozhat a SIRHA kiállítói közül. Meglévő és leendő partnereinket személyre szabható éttermi és szállodai kávémegoldásokkal várjuk.

A HoReCa szektor számára kialakított kávémegoldások bemutatása mellett standunk vendégei többet megtudhatnak a Nespresso kapszula-újrahasznosítási és fenntarthatósági programjáról is. Az érdeklődők megismerhetik az éttermek, szállodák, kávézók és irodák számára tervezett kávégépeket, és 17-féle kivételes minőségű kávét kóstolhatnak – köztük organikus kávékat, ízesített kávékülönlegességeket és izgalmas kávérecepteket. A látogatóknak lehetősége nyílik felfedezni a stílusos Nespresso Momento kávégépek nyújtotta kiváló minőségű kávéélményt és a Nespresso-kínálat legújabb tagját, a mogyoró ízesítésű Caffé Nocciola-t is, melynek ízvilága a legfinomabb pralinékat idézi. //

 

 

30 év után is újat mutatni!

Irsay Michael
alapító, tulajdonos
Valdo Group

Idén a korábbihoz képest nagyobb, 60 m2-es standdal várjuk az érdeklődőket. A Valdo Group több mint 3 évtizede jelentős szereplője a kávépiacnak. Pár éve a portfólió kibővült: vitaminital- és proteinital-automatákkal. A 2024-es SIRHA kiállításra pedig egy Magyarországon egyedülálló gépet vezet be a cég a HoReCa-piacra.

Mindhárom napon lehetőségük lesz a vendégeknek, hogy megkóstolják kávéinkat, fehérje- és vitaminitalainkat. Büszkék vagyunk rá, hogy idén egy olyan új tejhabosító géppel lépünk a magyar piacra, amely egyedülálló az országban. Egy gombnyomásra biztosítja a kávéhoz vagy akár turmixokhoz a megfelelő tejhabot, legyen az meleg vagy hideg! Időt takaríthatunk meg vele, ami gyorsan kifizetődik.

– Elengedhetetlen kelléke lesz egy minőségi kávézónak vagy szállodának – mondja Irsay Michael, a Valdo Group alapító tulajdonosa. – A bemutatókon kívül napi nyereményekkel is várjuk vendégeinket. Kávécsomagokat, naponta 1 kapszulás kávégépet sorsolunk ki a helyszínen, a fődíj pedig egy kétszemélyes utazás lesz Szlovéniába, Portorozba. Megéri ellátogatni a standunkhoz! //

 

Az elmúlt és a következő 20 év

Gulyás Tamás
marketingigazgató
Pannon Kávé

A 2024-es SIRHA Budapest szakkiállításra a Pannon Kávé Kft. saját tervezésű és kialakítású 24 m²-es egyedi standdal készül.

Megjelenésünk üzenete többrétegű, hiszen egyaránt szeretnénk hangsúlyozni mindazokat az értékeket, eredményeket, amelyekre büszkék lehetünk az elmúlt 20 éves működésünk alapján, és azokat a célokat is, amelyek meghatározzák majd a 100% magyar tulajdonban lévő vállalatunk jövőjét. A standunkon szeretnénk bemutatni a HoReCa szektornak szánt innovatív kávégépeinket, saját kávémárkáinkat, valamint a teljes körű szolgáltatásunk előnyeit, melyek a leendő partnereink számára vonzóak lehetnek.

A kiállítás teljes ideje alatt profi baristáink közreműködésével számos kávékülönlegességgel készülünk látogatók számára. Az értékesítői csapatunk célja pedig a vállalatunk, kávémárkáink és a szolgáltatásunk megismertetése lesz. A kiállítás kapcsán azt várjuk, hogy tovább erősíthetjük a kávégép-szolgáltatási szektorban elért előkelő pozíciónkat, illetve hangsúlyozzuk szlogenünket, mely szerint „összeköt az élmény”. //

 

Személyre szabott ajánlatokkal

Molnár Gabriella
értékesítési vezető
Celldömölki Malom

A Celldömölki Malom Kft. egy magyar családi tulajdonban levő búzamalom, ahol naponta 100 tonna kapacitással tradicionálisan őrlik a cégcsoport által termesztett, válogatott, kiváló minőségű hazai búzát.

A SIRHA kiállításon először veszünk részt, ahová egy jól látható 32 m2-es standdal készülünk. A közönség megismerheti a lakosságnak szánt 10-féle termékünket, köztük a legújabb termékvonalunkat, a lisztkeverékeket. Emellett kisebb és nagyobb pékségeknek, viszonteladóknak és ipari felhasználóknak is tudunk személyre szabott ajánlatot adni a kiállítás ideje alatt. Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen nemcsak nyereményjátékkal készülünk, de friss kalácsot is sütünk majd a kiállításon. A foszlóskalács-lisztkeverékünkkel, csupán víz és vaj hozzáadásával finom kalácsot állíthatunk elő pillanatok alatt – ezzel ajánljuk beszerezni még a közelgő húsvét előtt a boltok polcaira és otthonra is! //

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related news