Faster drink trends
The buzzwords in drink innovation are free from allergens and sugar, low-calorie, low- or no-alcohol, organic, functional and local. Some of this year’s top trends are the following:
• the less but better trend puts premium products in the affordable luxury category
• the consumption of healthy, wellness and functional drinks is growing fast
• market share of low- and no-alcohol drinks is growing
• hard seltzer is becoming an important drink
• hard coffees and pre-mix cocktail coffees are entering the market
• fizzy is still trendy
• organic wines are conquering the market
• sour remains popular
• spirits makers keep focusing on selling directly to consumers, e.g. online
• less plastic is used in packaging.
Related news
New FAO publication reminds us of the finite nature of food production resources
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A DAV Mérnöki Kft. már tudja, hogyan kell előnyt kovácsolni az ESG-ből
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danish example in Hungary: sustainable food requires a common strategy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A return to the basics of classic bar culture: the Lazy Lion bar has opened in Adria Palace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kókuszfarm to table – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

