Introduction

László Selmeczi
managing director, co-Chair
Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete
I would like to say hello to the readers on behalf of the Guild of Hungarian Confectioners.
We are glad to have our column in Trade magazin from now on, because it is a great opportunity to show what we are doing, to speak about our goals and to share our programmes with you in the most prestigious magazine of the trade. Let me hope that you, dear reader, aren’t completely unfamiliar with us, as our most successful projects – Cake of Hungary and Ice Cream of the Year – have raised great media interest and earned professional prestige for years. //
Related news
Secrets, flavours, recipes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how much of Hungary’s cakes and breads were sold this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We can now taste Hungary’s cake and sugar-free cake
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szallas.hu: Eger, Miskolc and Nyíregyháza are the most popular during the autumn break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Balaton Tourism Association: 1,500 service providers await their guests on the long weekend of October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hand-made mini dessert wonders were served at Gundel’s table
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >