Elindult a jelentkezés a Sirha Budapestre!
2022-ben a megszokottnál későbbi időpontban, március 22–24. között zajlik majd a közép-kelet-európai régió élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, csomagolóipari és gasztronómiai szakembereinek találkozóhelye, a Sirha Budapest. A kiállítás első kedvezményes jelentkezési határideje július 15.!
Az üzleti és mindennapi életet jelenleg is nagyban befolyásoló vírushelyzet az elmúlt több mint egy évben jelentős kihívások elé állította mind a szállodákat és vendéglátóipari egységeket, mind ezek szolgáltatóit, eszköz- és alapanyag-beszállítóit. Éppen ezért a kiállításoknak, így a Sirha Budapestnek is, az eddiginél fontosabb szerep jut, hiszen az üzleti kapcsolatok ápolása és új partnerek keresése mellett a hazai és nemzetközi piac szereplői ezen a fórumon oszthatják majd meg egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újraindulásról, hogy a pandémia után ezekre építve az üzleti élet minél hamarabb visszatérjen a normális kerékvágásba.
A régiós vezető szerepe a Sirha Budapestet kifejezetten alkalmassá teszi a nemzetközi tudásmegosztásra, hiszen a legutóbb bemutatkozó 345 kiállítónak közel a fele külföldről érkezett, vagy nemzetközi színtéren is tevékenykedik. A résztvevő cégek termékeit és szolgáltatásait legutóbb az érintett szektorok 24 000 szakembere tekintette meg, akik mintegy 44 országból érkeztek, és akiknek 65%-a döntéshozó pozícióban helyezkedik el az adott vállalatnál, legyen az beszerző, tulajdonos vagy cégvezető.
A kiállításra már zajlik a jelentkezési időszak, melyen az első kedvezményes határidő július 15. Azoknak a vállalatoknak, amelyek eddig elküldik kitöltött jelentkezési lapjukat, a szervezők 20% kedvezményt biztosítanak a négyzetméterárakból, így érdemes minél hamarabb elköteleződni a rendezvény mellett.
Természetesen egy kiállítási részvétel számos személyes kontaktussal jár, éppen ezért, a szervezők létrehoztak egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, melynek célja az egészségbiztonsági kockázatok minimalizálása. A kézikönyv számos intézkedést tartalmaz a pavilonok teljes napi fertőtlenítésétől kezdve a zárt térben történő kötelező maszkviselésig, ami mind a kiállítókat, mind a látogatókat köti. A szabálykönyv részletes tartalma megtalálható a www.sirha-budapest.com weboldalon.
A szervezők a résztvevők egészsége mellett a szakmai színvonalra is különös figyelmet fordítanak, így partnereik között szerepel a Trade magazin, a METRO, Magyar Bocuse d’Or Akadémia, a Magyar Pékszövetség, a Magyar Cukrászosiparosok Országos Ipartestülete, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a Felelős Gasztrohős és még számos szövetség.
Velük közösen dolgozva a Sirha Budapest a korábbi években megszokott módon világszínvonalú versenykínálattal, színes konferenciaprogrammal és üzleti találkozóval várja majd a szakembereket. A konferenciateremben három napon keresztül olyan témákban zajlanak majd előadások, mint az újrakezdés problémái, az új helyzet kihívásai, a piaci átrendeződés vagy a munkaerőpiaci helyzet, de szó esik majd többek között a közétkeztetés új tendenciáiról vagy a fenntartható vendéglátásról is.
A versenyhelyszínen pedig többek között a Sirha Budapest Desszert Verseny és a Közétkeztetési Szakácsverseny kerül megrendezésre, de cukrász- és pékbemutatók is várják majd a látogatókat. Az új kapcsolatok kialakításának támogatása szellemében pedig 2022-ben is sor kerül a PRIMOM Alapítvány által megrendezett B2B találkozóra, melyen legutóbb 128 résztvevő összesen 196 találkozót bonyolított le, melyből 108 volt nemzetközi relációjú.
Bővebb információ a kiállításról és a jelentkezés feltételeiről a sirha-budapest.com oldalon található. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Tájékoztatót adott ki az ENAR adatok támogatáspolitikai felhasználásról az Agrárminisztérium
Az uniós forrásból finanszírozott állatalapú támogatások esetében elvárás az állatok…
Tovább olvasom >Karácsonyra hangolva: szaloncukrok a Szupermenta rendhagyó tesztjén
A 10. születésnapját ünneplő Szupermenta szezonális terméktesztjének főszereplői a kókuszos…
Tovább olvasom >AM: január 1-jétől a felvásárlóknak 30 napon belül ki kell fizetniük a termelőket
Január 1-jétől a felvásárlóknak 30 napon belül ki kell fizetniük…
Tovább olvasom >További cikkeink
Eladták a Hot Ones-t gyártó First We Feast stúdiót – Soros György cége is az új tulajdonosok között
A Buzzfeed 82,5 millió dollárért (több mint 32 milliárd forintért)…
Tovább olvasom >Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >