More Hungarian products in mass catering
Thanks to Government Decree 676/2020 (XII. 28.), new rules apply to public sector catering. For instance from 2022 minimum 60 percent of the food used in the sector must be sourced from a short supply chain. What is more, from 2023 the proportion of high quality local food must reach 80 percent in mass catering.
With the new decree small farmers and small and medium-sized food companies will hopefully find themselves in a better situation. Plus the decree also specifies which criteria must be met to improve the quality of the food served in schools, workplaces and various institutions. //
Related news
Canteens are getting more expensive, but quality is sustainable – public catering faces major challenges
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The first 25 years of KÖZSZÖV
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Organic food in mass catering?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The downside of Matcha fever: the popular drink can also cause hair loss
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There are 50,000+ AI solutions worldwide, but barely 7.5% of domestic companies use them
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >