Pseudocone
One of the promising conclusions that can be drawn from Hungarian ice cream contests is that Hungarian confectioners are creative, but even the elite – the 10-15 percent who are premium confectioners – rarely innovate in the domain of ice cream-related products. For instance in most Hungarian ice cream parlours cones are either plain or sweet. Recently black and coloured cones have also appeared on the scene. Three years ago Hisztéria confectionery in Tápiószecső caused a small sensation with putting liquid chocolate in the cones before the ice cream went in it. It is a great idea to serve ice cream in fruits instead of cones. The avocado ice cream in the picture is put in cones made from popular dough varieties such as chimney cake, pretzel, brownie, etc. //
Related news
Froneri acquires Alpin 57 Lux, one of the largest Romanian ice cream producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Has the frost become an unexpected economic driving force at Lake Balaton?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Influence Media joins global agency network
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
When croissant and waffle meet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Palacsintás Disney – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

