Hungarian confectioner won the world ice cream making championship

The gelato ice cream of Fazekas Ádám, became the world’s best in the prestigious competition
After a 12-hour marathon final in which thirty-two gelatine makers from eighteen countries around the world took part, the Hungarian confectioner was recognized as the best in the world, according to a statement from Carpigiani, one of the world’s largest ice cream machine manufacturers. One of the co-organizers of the Festival World Masters Final was Gelato. (Komócsin Sándor, napi.hu)
Related news
Has the frost become an unexpected economic driving force at Lake Balaton?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how much of Hungary’s cakes and breads were sold this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Which are the top 10 ice cream parlors on Lake Balaton?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >13 accommodations in Hungary received Michelin Key recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >