Regional ingredients in restaurant kitchens
The Responsible Gastro Hero Foundation has organised a workshop on the use of regional ingredients in restaurants. Restaurants, farmers and food companies sent their representatives to share their experiences and ideas on working together. They agreed that a collective database would serve the interests of both sides – farmers wouldn’t have to bother with marketing and logistics, while restaurants would find suppliers more easily. Educating chefs and guests about seasonal ingredients would also be necessary. //
 
Related news
FAO: 890 tons of food is the balance of the Donation Convoy celebrating the anniversary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >World Food Day 2025 – FAO turns 80
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wages and revenues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A star is born – say hello to dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Carpaccio szeletelő otthonra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
 
                     
                     
                     
					 
					 
					
