Regional ingredients in restaurant kitchens
The Responsible Gastro Hero Foundation has organised a workshop on the use of regional ingredients in restaurants. Restaurants, farmers and food companies sent their representatives to share their experiences and ideas on working together. They agreed that a collective database would serve the interests of both sides – farmers wouldn’t have to bother with marketing and logistics, while restaurants would find suppliers more easily. Educating chefs and guests about seasonal ingredients would also be necessary. //
Related news
One in four people worldwide still lacks access to safe drinking water
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO recognizes young farmers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO’s Food and Agriculture Strategy Meeting to be held in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
All that studying has borne fruit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Megvannak az idei Gundel-díjasok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The new trend in fall travel: Generation Z is looking for affordable luxury
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >