Flexitáriánus konferencia
A fenntarthatósági és növényi alapú táplálkozás témáinak figyelmet szentelve novemberben a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Karán rendezik az első flexitáriánus konferenciát, amely kifejezetten az egyetemi hallgatóságnak szól.
A cikk a Trade magazin 2023/11. lapszámában olvasható.
Az Egyetem és a Danone Magyarország közreműködésében megvalósuló rendezvény alapját az élelmiszeripari cég idei felmérése adta, mely szerint a Z-generáció egyre nyitottabb a növényi alternatívákat is tartalmazó étrend iránt, és ez gyakran tükröződik a vásárlási szokásaikban is. Sokan közülük a fenntarthatóságot figyelembe véve választják ki a márkákat, amelyeknek termékeit kosarukba teszik, ez a tudatos választás pedig legtöbbjük esetében nem csak a növényi alapú étrend egészségre és bolygóra gyakorolt hatásai, de az állatjóllét szempontjait is szem előtt tartva zajlik.//
Related news
Overtourism in Europe: water cannon protests in Barcelona, bans in Budapest
Short-term rentals, hordes of tourists and overburdened infrastructure are straining…
Read more >Fighting dirt and supporting sustainability
This article is available for reading in Trade magazin 2025/4.…
Read more >Quality, sustainability, innovation: B+N Referencia Zrt. introduced a private label paper product line
B+N Referencia Zrt. has launched a private label paper product…
Read more >Related news
International quotation system – a more transparent event planning market
MaReSz proposes the introduction of an international quotation system for…
Read more >Overtourism in Europe: water cannon protests in Barcelona, bans in Budapest
Short-term rentals, hordes of tourists and overburdened infrastructure are straining…
Read more >