Flexitáriánus konferencia
A fenntarthatósági és növényi alapú táplálkozás témáinak figyelmet szentelve novemberben a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Karán rendezik az első flexitáriánus konferenciát, amely kifejezetten az egyetemi hallgatóságnak szól.
A cikk a Trade magazin 2023/11. lapszámában olvasható.
Az Egyetem és a Danone Magyarország közreműködésében megvalósuló rendezvény alapját az élelmiszeripari cég idei felmérése adta, mely szerint a Z-generáció egyre nyitottabb a növényi alternatívákat is tartalmazó étrend iránt, és ez gyakran tükröződik a vásárlási szokásaikban is. Sokan közülük a fenntarthatóságot figyelembe véve választják ki a márkákat, amelyeknek termékeit kosarukba teszik, ez a tudatos választás pedig legtöbbjük esetében nem csak a növényi alapú étrend egészségre és bolygóra gyakorolt hatásai, de az állatjóllét szempontjait is szem előtt tartva zajlik.//
Related news
Sustainable packaging: focus on recycling and the circular economy
Packaging is a key element of the supply chain, where…
Read more >DRS System in Hungary: Tips for Successful Returns
On January 1, 2024, Hungary launched the DRS (Deposit Return…
Read more >Germany’s Kaufland partners with start-up to offer more sustainable coffee
Kaufland is working with start-up Cotierra to offer more sustainably…
Read more >Related news
(HU) Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >