Bocuse d’Or: the plate theme for the continental final in Budapest was announced

Three different potato varieties will be the plate theme at the Bocuse d’Or Budapest Continental Final
The nineteen teams of Bocuse d’Or Europe have to prepare their plate using one of the main ingredients of Hungarian cuisine, potatoes, the organizers of the international cooking competition told MTI on Thursday.
As the announcement points out, competitors can choose from three Hungarian potato varieties: the high-quality Coronada is known for its low carbohydrate content, Anuschka is usually used for salads, while Madison is mostly used as a raw material for chips. (MTI)
Related news
The Open Days Porta event series will begin next Saturday
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Small producers welcome consumers with open doors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Drought anxiety in agriculture: corn, potatoes and apples are most at risk
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Several prominent international speakers at this year’s Marketing Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Downtown Beer Festival has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Junior Prima Award Hungarian Awareness and Media Category 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >