Hungarians eat less bread than Europeans
In Hungary, the per capita annual bread consumption is 37 kilograms, while the European average is 50 kilograms – the Jókenyér Ludwig & Mentesi Kft. told MTI on Tuesday.
In the past 15 years, the Hungarian bread consumption habits changed significantly: while around 2000, the population mainly consumed white breads, nowadays the consumers are increasingly looking for brown and wholemeal products in stores – according to GfK Hungária Market Research Institute. (MTI)
Related news
Germans Open to AI Agents in Shopping
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ceres Zrt. is building a bread factory in Tata
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GfK’s November German consumer sentiment index worsened
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
