Vendéglátás felsőfokon – Beszélgetés Rosenstein Tiborral és Rosenstein Róberttel

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 04. 03. 10:52

Üljünk le egy szóra! – vendéglátás felsőfokon címmel indított idén sorozatot a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum. A havonta szervezett találkozókon a vendéglős szakma kiemelkedő szereplőivel beszélgetnek életükről és munkájukról, a szakma szeretetéről és a hivatástudatról, mely kellő alázattal és szorgalommal az alkalmi vendégből jó eséllyel törzsvendéget varázsol.

Április 9-én, kedden 18.00 órakor a vendég Rosenstein Tibor és fia, Róbert lesz, ők a budapesti Rosenstein étterem tulajdonosa, illetve séfje.
„Két dolgot vallok, ha úgy tetszik, családfőként és vendéglátósként, ezek az én iránytűim és útravalóim. Az egyik, hogy a sorsunk leginkább a tetteinkben mutatkozik meg. A másik pedig, hogy az étterem nem csak lakomahely, hanem a lélek és a szellem feltöltődési helye is egyben. Ezért egy vendéglátóhelynek a békesség szigetének is kell lennie. Mi ehhez a magunk módján azzal is igyekszünk hozzájárulni, hogy a családból mindig van valaki a vendéglőben, akivel lehet beszélgetni, aki segít abban, hogy a vendég azt érezhesse, otthon van, jó kezekben van. Mondják meg van ennél jobb érzés a világon?” (Rosenstein Tibor)


Kapcsolódó cikkeink