Új telephelyet alakított ki a Niklós

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 06. 24. 22:00

A Niklós Kft. 2018-ban két telephelyről kiszolgálva a vevőit, stabil évet zárt.

Dr. Beréti Zsolt
tulajdonos
Niklós

– A 2018-as évben bővítettük portfóliónkat mirelit termékekkel, ennek kiszolgálása érdekében a pécsi telephelyen fagyasztott termékek logisztikájára alkalmas fagyasztó hűtőhelyiséget alakítottunk ki – ismerteti dr. Beréti Zsolt tulajdonos a tavalyi év egyik fontos beruházását. – Mindezek mellett természetesen továbbra is teljes választékot tartunk hazai és külföldi tejtermék- és csomagolt hentesáru szortimentből.

A Niklós Kft. a Tolnatej Zrt. kiemelt független nagykereskedő partnere, az ÉNSZ Kft. tagja. A cég 2018 szeptemberében új telephelyet vásárolt Bonyhádon, a Gyár utcában, ahol 800 m² hűtőházat, 100 m² nagyságú fagyasztószekrény hűtőházat és 200 m² irodát alakítottak ki.

– Az új, korszerű hűtőház a legújabb technológiával szerelt, saját tulajdonú. A barna mezős beruházás 2018 év végére fejeződött be, 2019 januárjától erről a telephelyről szolgálják ki Tolna megyei vevőiket. Egyben ez lett a Niklós Kft. pénzügyi központja is.

– A 2019-es évben, hasonlóan a 2018-as évhez, mérsékeltebb árbevétel-növekedést és a tavalyihoz hasonló eredményt várunk – árulja el dr. Beréti Zsolt, aki kicsit előbbre tekintve elmondja azt is, hogy 2020-as évben tervezik a teherautó flotta megújítását, amelynek átlag életkora 3,1 év.

A Niklós Kft. legfontosabb célja az idei esztendőben, tudjuk meg dr. Beréti Zsolttól, hogy meglévő vevőiket minél szélesebb termékskálával szolgálhassák ki. //

Kapcsolódó cikkeink