Új formátumban hozza ki népszerű húsvéti csokiját a Lindt

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 06. 11:25

A híres Lindt csokoládégyár a húsvét közeledtével bejelentette legújabb és merész vállalkozását: az ikonikus húsvéti tejcsokoládé, a „Gold Bunny,” új, táblás változatát dobja piacra Ausztráliában. A „Gold Bunny Block” néven futó termék új formátumot kínál, megőrizve azonban a klasszikus ízeket, amelyek a gyártót világszerte híressé tették.

Jön a táblás kiszerelés

A csokoládényuszi táblás változatát arany csomagolásban kaphatják meg az ausztrál fogyasztók, piros szalaggal és egy kis aranycsengővel díszítve. A termék ára 1800 forintnak megfelelő összeg lesz, és az ausztráliai nagyobb kiskereskedelmi láncokban lesz elérhető.

Thomas Schnetzler, a Lindt csokoládémestere elmondta, hogy ez a termék egy kényelmes, új formátumot ad a jól ismert és kedvelt húsvéti édességnek. Az Arany Nyuszi már 1952 óta a piacon van, és most a Gold Bunny Block bevezetésével a gyártó modernizálja azt.

A Lindt döntése a Gold Bunny Block bevezetéséről egy olyan tanulmány eredményeire épül, amelyet a csokoládégyár készített az ausztrál fogyasztók csokoládévásárlási preferenciáinak feltérképezése érdekében. A kutatás rávilágított arra, hogy az emberek inkább saját fogyasztásra vásárolnak csokoládét, méghozzá táblás kiszerelésben.

Kapcsolódó cikkeink