Már csak 10 nap és kezdődik a Plant-Powered Perspectives!

Szerző: STA Dátum: 2022. 11. 03. 10:35

Magyarország elsőszámú növényi-alapú élelmiszeripari konferenciája, ahol számos különböző szempontból mutatják be a növényalapú táplálkozási trendeket.

A magyar élelmiszeripar és HoReCa szektor a COVID utáni leállást követően újabb és újabb kihívásokkal néz szembe, változó trendek, fenntarthatósági kihívások és energiaválság formájában. Mindeközben a forgalom még messze nem éri el a járvány előtti szintet. Sok esetben adott területeken komplett vevői szegmens tűnt el a piacról. Több globális tanulmány is visszaigazolja, hogy a fogyasztók közel 30%-a hajlandó volna az étrendjét teljesen a növényi étrend felé fordítani, pusztán fenntarthatósági és környezetvédelmi okoknál fogva.

Hogyan igazíthatjuk ehhez a folyamatosan változó környezethez üzleti terveinket és vállalkozásunk működését?

Ehhez nyújt segítséget a Plant-Powered Perspectives élelmiszeripari konferencia. Az előadások és kerekasztal beszélgetések számos különböző szempontból mutatják majd be a növényalapú táplálkozási trendeket. Szó esik majd a piaci- és jogszabályi környezetről, az élelmiszer előállítás területén zajló innovációkról, a vendéglátás helyzetéről, de az előadók körbejárják a témát a startupok, és a növekedés szempontjából is.

A részletes program és az előadók listája a https://www.novenyikonferencia.hu/ weboldalon található!

Kapcsolódó cikkeink