Ismét kinyit a Jövő Áruháza a SIRHA Budapest kiállításon! (3. rész)

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 28. 20:23

Március 5-7. között a SIRHA Budapest kiállításon várja látogatóit a Trade magazin által szervezett Future Store Innovations stand, közel 800 négyzetméteren. Térjen be hozzánk, hiszen 25 cég termékinnovációját, értékesítéstámogató eszközfejlesztését és legújabb szolgáltatását szeretné bemutatni Önnek is!

Idén a Jövő Áruházában is a vásárlói élményt középpontba állító eszközök, szolgáltatások kerülnek fókuszba, miközben a termékfejlesztések fő iránya a fenntarthatóságot célozza. A legújabb kereskedelmi eladásösztönző hagyományos és digitális eszközök, a mesterséges intelligencián alapuló fejlesztések, eszköz-nyomonkövetés, adatgyűjtés és elemzés kiemelt szerepet kapnak. Ami pedig kereskedelmi oldalról feladja a leckét mindenkinek: a biztonságos a 24/7 koncepciós nyitvatartási megoldások.

Számos eszköz itt kerül bemutatásra elsőként, és közben több termékinnováció kóstolható is lesz, ahogy a korábbi években is. A kiállító 25 cégből, most újabb 7 mutatkozik be (ábécé sorrendben).

A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás A pavilon AB1 Future Store Innovations standján 25 cég mutatja be innovatív termékét, sikeres eladásösztönző eszközeit, új megoldásait egyedülálló módon, szakmai túravezetéssel, amelyek fél óránként indulnak, előre meghirdetett időpontokban. A túrára előzetesen is lehet jelentkezni, időpontot foglalni, de a szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet regisztrálni. A túralátogatások maximum 30 fős csoportokban történnek, egy túra kb. 70 perc időtartamú.

A cikk alján térítésmentes belépőre és a túrákra is lehet regisztrálni!

Szuperlátványos digitális LCD és LED falas in-store felületek 

A Digitálisreklám.hu Kft. különféle LED falas és interaktív felületei a világtendenciákat követve hívják fel magukra a figyelmet a kereskedelem önmagában is sokszínű in-store felületein. 

Az interaktív polcrendszer egyesíti a hagyományos display kihelyezés és a modern digitális technológia adta lehetőségeket. A digitális polcél bármely displayen, vagy elsődleges áruházi polci kihelyezésen elhelyezett termékekre már messziről felhívja a figyelmet. A színes, látványos, digitális mozgóképek nagyobb távolságból is jól láthatók, a display tetején elhelyezett digitális kijelző vonzza a vásárlók tekintetét. 

Az infrakeretes mozgásérzékelő segítségével interaktívvá válik a vásárlóval folytatott kommunikáció, a polcról leemelt termékkel kapcsolatban azonnali, új digitális kommunikáció jelenik meg a kijelzőn, ami hasznos és érdekes a vásárló számára. A kijelzőkön futó digitális tartalom távolról szerkeszthető, ellenőrizhető, időzíthető akár napszakok szerint is. Az összes kijelző – függetlenül a méretétől és elhelyezésétől – egy helyről menedzselhető. Nincs szükség nyomdaköltségre és az új kommunikációs anyagok kihelyezésére.

A LED falak, LED poszterek és LED oszlopok kiemelkedő méretükkel és magas fényerejükkel nagyon hatásos reklámhordozó eszközök, idővel a kommunikációs kampányok elmaradhatatlan részeit fogják képezni. 

E-Nyugta és Repohár-visszaváltást segítő rendszer az iqomtól

Az iqom a myPOS pénzintézet kiemelt partnereként kínál hozzáadott értékű készpénzmentes fizetési megoldásokat minden méretű vállalkozásnak.

Idén a legnagyobb újdonságuk az E-Nyugta alkalmazás. Ez az NTAK tanúsított rendszer elérhető a bankkártya terminálon is, így egyetlen eszköz elegendő az értékesítéshez, amivel a vállalkozás nyugtázhat, számlázhat, kezelheti készletét és termékvonalkódot is olvashat. Az E-Nyugta már jelenleg is összeköthető a legtöbb pénztárgéppel, így a vállalkozók gyorsan és egyszerűen tudják a nagyvállalatokhoz hasonló, de annál lényegesen olcsóbb, a működésüket támogató, kiváló szolgálatás előnyeit használni.

Küldetésük, hogy minden vállalkozás annak tudatában legyen, hogy a készpénzmentes fizetés semmilyen hátrányt nem okoz a készpénzes fizetésekkel szemben, hiszen nem használják a vállalkozás pénzét egyetlen napra sem, mivel az azonnal, a vásárlás pillanatában elérhetővé válik a myPOS számlán, az év minden napján. Ezért felárat sem kell fizetni, sőt a myPOS számlavezetés és a bankkártya is havidíjmentes.

A bevételhez történő azonnali hozzáférhetőség jelentősen javítja a vállalkozások likviditását, és segíti a vállalkozás költségeinek gyorsabb teljesítését, ami versenyelőnyt jelent.

Másik újdonságuk a Repoharak visszaváltását segítő rendszer, amivel a fogyasztók azonnal visszakapják a Repohár díját a Mastercard bankkártyájukra. A vendéglátóhelyek, fesztiválszervezők pedig gyorsan és zökkenőmentesen tudják kezelni a poháreladást és visszaváltást. A pénz egyből annak a kártyájára érkezik vissza, aki a Repoharat fizette.

Céljuk, miszerint „minden az egyben szolgáltatást nyújtsanak” egy újabb mérföldkőhöz érkezett, és ennek mentén haladnak tovább a jövőben is.

Teljes körű rendezvény lebonyolítás a La Fiesta-tól

A La Fiesta Party Service rendezvényein a fenntarthatóság, mint szempont fontos szerepet kap. Titkuk a hivatástudat, a szakmai hozzáértés, a megbízhatóság, munkatársaik figyelmessége, az udvarias kiszolgálás és a rugalmasság. 

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek rendezvényszervezés és catering szolgáltatás terén; céges és családi rendezvényekre biztosítanak széleskörű étel- és italkínálatot. 

Filozófiájuk szerint nincs két egyforma rendezvény, így ajánlatuk minden esetben alkalomra és helyszínre szabottan készül. Az ételek nyersanyagául szolgáló minőségi magyar alapanyagokat helyi termelőktől, közvetlenül szerzik be. Konyhájuk ötvözi a hagyományos magyar ízeket a modern nemzetközi ételekkel. Nagy hangsúlyt fektetnek a laktóz vagy glutén érzékeny, illetve cukorbeteg, esetleg vegán étrendet követő vendégekre is. 

A La Fiesta Party Service a kis létszámútól a több ezer fős rendezvényekig biztonsággal vállalja az események lebonyolítását. Saját eszköz-, illetve bútorállománnyal, korszerű technikai-logisztikai háttérrel garantálja a megrendelő elképzelésének gördülékeny és problémamentes megvalósítását. Partnereit változatos rendezvényhelyszín javaslatokkal, próbaétkezésekkel segíti a döntésben. 

MVI a vendéglátó vállalkozások képviseletében

Az MVI 1991-ben alakult újjá civil szakmai szervezetként, hogy képviselje a vendéglátó kis- és középvállalkozások érdekeit. Ennek keretében az MVI véleményezi a vendéglátó vállalkozásokat érintő jogszabály-tervezeteket, illetve szükség esetén kezdeményezi a hatályos jogszabályok módosítását, együttműködve a hatóságokkal és az egyéb szervezetekkel. 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben elkészíti a vendéglátásról szóló statisztikai helyzetjelentését, valamint rendszeresen közzétesz tájékoztató anyagokat a szakmát érintő aktuális kérdésekben. Az érdekképviseleti tevékenység részeként kapcsolatot tart az illetékes minisztériumokkal, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával és az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesülettel. Emellett az ipartestület együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, továbbá tagja a Fővárosi Turisztikai Kerekasztalnak is, ahol szintén képviseli a vendéglátósok szakmai érdekeit. 

Ezen kívül számos szakmai versenynek nyújt támogatást, továbbá szakmai konferenciákat, kirándulásokat szervez. A szakmai szervezetek széles körű bevonásával 2014-ben Gundel Károly ikonikus jelentőségű vendéglős emlékére megalapította a „szakma Kossuth-díja”-ként aposztrofált Gundel Károly-díjat, amely elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

Széles portfóliójával érkezik az Orbico

Az Orbico, Magyarország piacvezető disztribútora HoReCa és food service termékeit vonultatja fel a Jövő Áruházában. A Lavazza szemes kávék, Lipton és Whittington food service teák, Maison Routin szirupok, Jana ásványvizek, ízesített vizek és jeges teák, és az ikonikus Pringles chips is része a portfóliójának.

Az Orbico magyarországi portfóliója a kávézás teljes skáláján kínál termékeket a fogyasztók számára a szemes és kapszulás kávék szegmensében. A márkát a kiválóság szenvedélye hajtja, hogy minden csészét egyedi olasz kávéélménnyé varázsoljon. Mára a legismertebb kávémárkák egyikévé nőtte ki magát.

A Lipton a világ első számú, Magyarországon is az egyik legkedveltebb tea márkája. Hagyományos fekete teaként Yellow Label, vagy karakteresebb bergamott ízesítéssel Earl Grey formában is forgalmazzák.

A termékek saját fejlesztésű webshopjukban online is megrendelhetők, ahol több mint 40 márka közel 2000 termékéből lehet válogatni. A food service termékek mellett tisztítószerek, szépségápolási termékek, ragasztók, valamint elektronikai termékeket szerepelnek a kínálatban. A B2B webshopban változatos promóciókat és időszakos ajánlatokat biztosítanak minden kategóriában, amelyek csak online vásárlóik számára érhetők el.

A Palmsped Cargo új rendszere segít a döntésben

A Palmsped Cargo 2009 Kft. legújabb projektje egy olyan rendszer kidolgozása, amely közérthetően vezeti le a fuvarozók számára, hogy mi a pontos eljárásrend, a raklapos áruk rakodása, rögzítése és szállítása során.

Közúti szállítmányozóként a Palmsped Cargo 2009 Kft. már 20 éve segíti az ellátási lánc stabil működését. Legfontosabb értéküknek a pontos, megbízható és egyértelmű kommunikációt tekintik. Ennek köszönhetően képesek gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan intézni a fuvarozással összefüggő szolgáltatásokat.  

Fuvarszervezőként vannak jelen a megbízók és a szállítók között. Úgy gondolják, a megbízó kéréseinek pontos átadása, az igények egyszerű, logikus megfogalmazása a fuvarozó felé mindennél fontosabb, hogy ezzel nagyobb árubiztonságot teremtsenek.

Kizárólag közúti szállítmányozóként, nemzetközi és hazai FMCG terméket gyártó cégek számára biztosítják a logisztikai szolgáltatást egész Európában. Legyen szó hűtést, fagyasztást igénylő termékről, jövedéki alkoholról vagy olyan szállításról, amihez csereraklap szükséges. Szállításaik 30%-át Lengyelország irányába bonyolítják. 

A legnagyobb kihívásnak az árubiztonság fejlesztését tartják. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy azokat a tényezőket, amelyek felett befolyással lehetnek a fuvarozási folyamatok során, a lehető legjobban szabályozzák. 

A Palmsped Cargo 2009 Kft. azoknak a cégeknek kínálja szállítmányozási szolgáltatásait, akik szeretnék, hogy egy logisztika vállalat stratégiai partnerük legyen, és az általuk képviselt értéket is sajátjuknak érzik.

Új Zöldségmártogatós Snack a Vitamin Szalontól

Az éppen 10 éves Vitamin Szalon Kft. Frissen Szeretem termékcsaládjának legújabb tagja a Zöldségmártogatós Snack nevet viseli. A snackek több zöldségvariációban, különféle krémekkel elérhetők. A convenince termékkörbe csoportosítható, hiszen kész termékként tartható számon, könnyen hordozható, és akár azonnal fogyasztható. Nagyszerűségéhez hozzátartozik, hogy a magyar zöldségek szezonjában kizárólag hazai termékeket csomagolnak a termék elkészítése során, ettől is válik igazán egészségessé. 

A Vitamin Szalon Kft. franchise rendszerben működő üzleteivel 2023-ban eljutott arra szinte, hogy ne csak a frisspiacon értékesítsen, hanem a zöldség-gyümölcs feldolgozásban is szerepet vállaljon a magyar élelmiszerpiacon az innovált termék tekintetében elsőként. 

A Frissen Szeretem termékcsalád legnépszerűbb hozománya a 100%, adalékanyag és víz nélkül készített zöldség-gyümölcs préslevek, amelyeket frissen készítenek üzleteikben saját receptúrák szerint, különböző kiszerelésben, akár egyedi igényeknek megfelelően is.  Hordozható préspultjuk lehetővé teszi, hogy bármilyen környezetben értékesíthessék a terméket, és betekintést nyújtsanak jövőbeli franchise partnereik számára.

További kiállítóinkról is olvashatnak következő napi hírlevelinkben!

Látogasson el a SIRHA Budapest kiállításra március 5. és 7. között, és tartson velünk a Trade magazin által szervezett Future Store Innovations standra, a Jövő Áruházába, egy szakmai túravezetésre, az A pavilon AB1 standján! 

Térítésmentes belépőt az alábbi linken igényelhet. A kiállításra a belépő bármely napra korlátlanul tölthető le szakmai látogatók számára:

https://hungexpo.hu/events/sirha-budapest/trademagazin/

A félóránként induló Future Store stand túrákra az alábbi linken külön is kell regisztrálni, miután letöltötte térítésmentes belépőjét a fenti linken:
https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-store-innovations-sirha-budapest-2024030507/

Ízelítő, összefoglaló videó, a korábbi Future Store Innovatios standról.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink