Elektronikus polccímke – az erősödő régi-új trend

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 27. 12:23

Az elektronikus polccímkék előremutató megoldására az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) is felfigyelt.


ERP_160120.indd
Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkárának nyilatkozatát a Trade magazin online felületén is olvashatták, melyben elmondta, hogy az elektronikus polccímkék nagyban megkönnyítik a kereskedelmi egységek árcímkézését.

A Szintézis ZRt. a magyar retail piacon 10 éve telepíti a világviszonylatban piacvezető PRICER elektronikus polccímke megoldásait, melyek az alapvető funkciókon kívül – amiket Vámos György is felsorolt- számos más előremutató tulajdonsággal is bírnak.

A PRICER elektronikus polccímkék nem csupán az árak megjelenítését szolgálják, remek marketing eszközök is. Képesek vevőcsalogató fényjelzést kibocsátani, váltakozó információs képernyőjükön többletinformációkat és villogó promóciós sávot megjeleníteni. A PRICER megkönnyíti a bolti eladók munkáját, gyorsítja a vásárlás folyamatát és nem utolsó sorban több millió forintos büntetésektől és kellemetlenségektől kímélheti meg a bolttulajdonosokat.

Az PRICER elektronikus polccímkék annyira üzembiztosak, hogy a retail szektoron kívül már az iparban is alkalmazzák a technológiát. A Szintézis ZRt. a világon elsőként telepítette a PRICER polccímkéit a gyártósorokon történő információcsere segítésére, ami jól példázza az elektronikus polccímkék sokszínű felhasználási lehetőségeit.

Ön is megelégelte az időigényes árucímkézést és az emberi hibázás lehetőségét? Kérjen segítséget a Szintézis ZRt-től!

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink