Dalnoki Bence a Bocuse d’Or idei magyar győztese
A Bocuse d’Or október 21-én rendezett magyar döntőjében Dalnoki Bence, a Stand sous-chefje és commis-ja, Nyikos Patrik minden tekintetben meggyőző teljesítményt produkáltak: ők állhattak a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára, és Bence a médiazsűri különdíját is elnyerte. A második Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) és Fodor Noel lett, a harmadik helyre Adamek Balázs (Diófa Étterem, Székesfehérvár) és Kocsis Marcell került. A Legjobb commis-nak Fodor Noelt választotta a zsűri, az új, a jövőben minden évben kiosztani tervezett Életmű-díjat Bíró Lajos kapta.
Bence Bocuse d’Or versenyen korábban még nem indult, ám 2019-ben ő képviselte hazánkat a Calgaryban megrendezett Chaîne des Rôtisseurs versenyen. //
A fenti cikk a Trade magazin 2021/11. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
A Bocuse d’Or főtámogatója
A támogatási megállapodás megújításának köszönhetően 2027-ig biztosan a METRO a…
Tovább olvasom >Hogy készül a magyar siker?
Mint a szakácsoknak a Bocuse d’Or, olyan egy cukrásznak az…
Tovább olvasom >Magyarok a Bocuse d’Or előtt – A nap képe
A fiúk egészséges önbizalommal várták a versenyt és a várakozásokhoz…
Tovább olvasom >További cikkeink
VIMOSZ: javultak a turisztikai cégek várakozásai áprilisban
Javultak a turisztikai cégek várakozásai áprilisban az egy évvel korábbihoz…
Tovább olvasom >Navracsics Tibor: Magyarország jól használja fel az uniós pénzeket
A csaknem 1,3 milliárd forintnyi uniós forrásból elkészült Kérész Öko-…
Tovább olvasom >Miért harcol az olasz vendéglős – A nap videója
Őn mire szavazna: a vendéglős (és az olasz konyha) méltósága…
Tovább olvasom >