A gyümölcsök előtt tiszteleg a Rézangyal új prémiumkollekciója
Csúcskategóriás, pálinkaházasításokból álló termékpalettát dob piacra július közepén Magyarország egyik legnépszerűbb pálinkamárkája, a Rézangyal. A kifinomult ízlésvilág természetesen vadonatúj, a pálinka alapanyagát idéző, exkluzív csomagolással is jár.
A Rézangyal esetében a kivételes ízvilág a készítés technológiájára, vagyis a házasításra vezethető vissza. Ez az eljárás – azon túl, hogy kiküszöböli az eltérő évjáratok okozta különbségeket – a legösszetettebb karakterrel rendelkező és legkiemelkedőbb minőségű tételek létrehozásának módja.
Az újonnan bevezetett prémiumkollekció tagjai nagy műgonddal válogatott tételekből állnak össze. „Ezeket, az akár különböző eljárással készített pálinkákat egyenként bíráltuk, majd osztályoztuk a legfőbb jegyek és karakterek mentén, végül pedig felvázoltuk ezek íztérképét. A prémium kollekció tagjait ezen bírálatok mentén választottuk ki úgy, hogy az adott gyümölcsre jellemző íz- és illatkarakterek összeadódó értékei minden egyes üvegben tökéletes harmóniát alkotva találjanak egymásra. Találkozik bennük hazánk legelismertebb pálinkamestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok, nem utolsó sorban az a töretlen kísérletező kedv, amelynek végeredménye minden üvegben megtalálható” – fogalmazott Márton András, a Rézangyal blendmestere, aki a prémium termékek mindegyikén aláírásával vállal garanciát a kivételes ízélményért.
Természetesen mindez fokozottan érvényes a kajszibarack, Irsai Olivér szőlő-, szilva-, érlelt alma- és meggypálinkából álló Rézangyal prémiumkollekcióra, amelyek megkülönböztető jelzést is kapnak. „A prémiumkollekció tagjait a már jól ismert Rézangyal üvegek átlátszó verziójába töltöttük, amelyeknek az új, anyagában fa hatású címkéje nem csupán a természetközeliségre rímel, hanem visszavezeti a fogyasztót oda, ahonnan a pálinka alapanyaga is érkezik, a gyümölcsfához” – véli Haász Dömötör, a Rézangyal brandmenedzsere.
A prémiumszegmens gondosan megtervezett, a fogyasztói igények alapos feltérképezésére alapozott meghódításával a Rézangyal újabb nagy lépést tesz a hazai pálinkakultúra fejlesztésének irányába. A mért fogyasztói preferenciákból és az értékesítési számokban ugyanis a csúcskategóriás termékek mérsékelt iramú, de egyre nagyobb térnyerése mutatkozik meg.
„A 2019-es évben egy alapos tervezés gyümölcse érik be: első lépésben új köntösbe bújtattuk a közismert „Classic” üvegeket és racionalizáltuk az alap termékportfóliót. Most pedig egy olyan kategóriában állítjuk fel az új mércét, amelyben a Rézangyal márka korábban még nem volt jelen. Ez pedig nem más, mint a top prémium szegmens.” – tette hozzá a brandmenedzser, aki egyúttal hangsúlyozza: nem pusztán belépnek egy olyan kategóriába, amelyben eddig még nem szerepelt a márka, hanem a Rézangyal a fogyasztói igények és a piac erőteljes átalakulásának élére is áll, hogy a prémium szegmenst meghódítva fejlessze tovább a hazai pálinkakultúrát.
Kapcsolódó cikkeink
Válságban a legális pálinkagyártás: az adómentes magánfőzés torzítja a piacot
A magyar kereskedelmi pálinkafőzdék helyzete tovább romlik, forgalmuk mélypontra süllyedt,…
Tovább olvasom >Latorcai Csaba: a pálinkafőzés a nemzeti kultúra szerves része
A magyar emberek számára a pálinkafőzés szinte szabadságjog, a nemzeti…
Tovább olvasom >Veszélyben a pálinka: a klímaváltozás új gyümölcsöket kényszerít a főzdékbe
A klímaváltozás komoly hatással van a hagyományos pálinka alapanyagokra, ami…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megnyílt a SHEIN első magyarországi üzlete
2024. december 10-én délben megnyílt a SHEIN első magyarországi üzlete…
Tovább olvasom >Rekordszámú feladatot oldottak meg az iskolások: az Etesd az Eszed oktatóprogram népszerűsége töretlen
Véget ért a Nestlé az Egészségesebb Gyerekekért és az Okos…
Tovább olvasom >A TikTok hódítója: Dubaji csokiőrület a Lidlben
A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre nagyobb kereslet mutatkozik egy igazán…
Tovább olvasom >