A fehérhúsú őszibarack ízletes válasz a fogyasztók kényeztetés és újdonság iránti igényére
A gyümölcsök globális szakértőjeként ismert és elismert Agrana trendblogja szerint az alapanyagok sztárja 2024-ben természetesen egy gyümölcs, méghozzá a fehér húsú őszibarack lesz.
A fogyasztói korszellemnek tökéletesen megfelelő, ízletes és fenséges fehér húsú őszibarack csodásan ötvözi a megszokott kényeztetést az újdonság izgalmával.
Az őszibarack mindig is nagy kedvenc volt a fogyasztók körében, akik viszont többnyire a sárga húsú fajtát ismerik és fogyasztják. A fehér húsú őszibarack egy kifejezetten finom és ízletes fajta, amely illatos virágos jegyekkel és rózsaszínes-fehér gyümölcshússal rendelkezik. Az Ázsiában (különösen Kínában és Japánban) őshonos és egyben legismertebb – mi több, Kínában a hosszú életet, az egészséget és a halhatatlanságot szimbolizáló – fehér húsú őszibarack egyre több új élelmiszerben és italban szerepel alapanyagként már most is, amit 2024-ben további felhasználási módok követnek majd az Agrana szerint.
Agrana International Trendblog
Kapcsolódó cikkeink
Fókuszban a termelői piacok szakmai napot és piacbemutatót szervez a NAK
Termelői piac a XXI. században címmel szakmai rendezvényt és piacbemutatót…
Tovább olvasom >Az új aranybánya: a buboréktea
Az utóbbi években a buboréktea vagy más néven „bubble tea”…
Tovább olvasom >Irány a KMÉ-védjegyes gyorsfagyasztott zöldbab!
Ha már elég a húsos fogásokból, néha jó dolog előkapni…
Tovább olvasom >További cikkeink
BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >NGM: az innováció jelenti az élelmiszeripar jövőjét, új fejlesztéseket adott át Fábián Gergely államtitkár
Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára…
Tovább olvasom >GVH: Indokolt a versenytörvény egyes módosításainak halasztása
A Gazdaság Versenyhivatal (GVH) egyetért a versenytörvény egyes tervezett módosításainak…
Tovább olvasom >