High end hospitality – Discussion with Rosenstein Tibor and Rosenstein Róbert
Sit down for a word! – High end Hospitality event series was launched this year by the Trade and Catering Museum.
During the monthly meetings, the prominent participants of the hospitality profession will talk about their lives and work, the love of the profession and professionalism.
On 9 April, at 18:00, the guest will be Rosenstein Tibor and his son, Róbert, who are the owner and chef of the Rosenstein restaurant in Budapest.
Related news
Wages and revenues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chez deep freezer!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kétdimenziós étterem – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >