New EAT-Lancet report to be published in 2024
The EAT-Lancet Commission has started work, with 25 scientists from 19 countries, and its objective is working out an up-to-date scientific background for making our food systems more sustainable and fairer. It was back in 2019 when the first EAT-Lancet report came out, and one of its recommendations was cutting global red meat and sugar consumption by 50% until 2050.
//
This article is available for reading on p 128 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
EM: more green cars were on the road by the end of September than in the entire record year of last year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lifelong poisons – the new risk of food packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Edeka Wins German Sustainability Award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The battle of digital shelves
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Metro opens new logistics centre near Bucharest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Müller expands use of AI for shelf placement and pricing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >