New EAT-Lancet report to be published in 2024
The EAT-Lancet Commission has started work, with 25 scientists from 19 countries, and its objective is working out an up-to-date scientific background for making our food systems more sustainable and fairer. It was back in 2019 when the first EAT-Lancet report came out, and one of its recommendations was cutting global red meat and sugar consumption by 50% until 2050.
//
This article is available for reading on p 128 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
DSV’s environmentally friendly warehouse in Szigetszentmiklós has started operations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rossmann: consciousness, responsibility, inspiration – three projects, one set of values
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Consumer consciousness is limited by our wallets
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mars named to TIME magazine’s list of the world’s best companies for 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >