New EAT-Lancet report to be published in 2024
The EAT-Lancet Commission has started work, with 25 scientists from 19 countries, and its objective is working out an up-to-date scientific background for making our food systems more sustainable and fairer. It was back in 2019 when the first EAT-Lancet report came out, and one of its recommendations was cutting global red meat and sugar consumption by 50% until 2050.
//
This article is available for reading on p 128 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
Sustainability in the pressure of time
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainable operations are no longer just the passion of large corporations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Committed to the future of modern, sustainable and quality-oriented pasta production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Christmas starts in the kitchen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The clock is ticking: the EU Pay Transparency Directive will enter into force in the summer of 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >LG’s new washing machines come with a microplastic filter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >