Tüü Péter has become the sommelier champion of Hungary this year
Tüü Péter of the Arany Kaviár Restaurant won the Sommelier Champion of Hungary in 2017 title at the Hungarian Sommelier Championship held in Budapest on Sunday. Second became Angerman László, (Tanti Restaurant), while the third became Sutus Attila, (Baraka Restaurant) – the Hungarian Sommelier Association (Masosz) told MTI on Sunday.
Photo: aranykaviar.hu
The aim of the competition – organized by the Hungarian Sommelier Association (Masosz) – is to provide the sommeliers an adequate opportunity to compete every year among high-level, international rules – the association reminded.
More informations about the competition are available on the www.sommelierhungary.hu website. (MTI)
Related news
A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Consumer Protection Authority inspected beach buffets, festivals and ice cream parlors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Netrisk: average travel insurance premiums increased by 1.5 percent in the summer season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gastro-tour project
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >