Tanulható, tanítható!
Mit tehet egy étterem a fenntarthatóbb jövőért? Nagyon is sokat! Mivel minden harmadik ételt étteremben fogyasztanak el, a fenntartható éttermek társadalmi és környezeti hatása igen jelentős.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
A változások gazdasági és környezeti szempontból egyaránt sürgetőek, ezért a METRO a fenntarthatósági fordulathoz egy módszertani útmutatót tett elérhetővé a honlapján. „Az én fenntartható éttermem” című e-book 10 fejezetben, a sarkalatos témák köré építve sorra veszi a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket, valamint tanácsot és megoldásokat kínál a HoReCa-szektorban dolgozók számára a témában (katalogus.metro.hu/fenntarthato-gasztronomia-booklet).
A fenntartható gasztronómia ügyének felkarolása és a kapcsolódó tudásmegosztás egy komplex programot alkot a magyarországi METRO-ban. //
Related news
Animal husbandry has and will continue to play a decisive role in agriculture
The Ministry of Agriculture is committed to helping the sector…
Read more >AutoWallis has published its third Sustainability Report
The AutoWallis Group has published its Sustainability Report for last…
Read more >Related news
Challenges and Strategies in the Hospitality Industry
Recent reports from major restaurant chains like Starbucks, Pizza Hut,…
Read more >(HU) Etűdök rizsre, lazacra és nori lapra – A nap képe
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >