Tanulható, tanítható!
Mit tehet egy étterem a fenntarthatóbb jövőért? Nagyon is sokat! Mivel minden harmadik ételt étteremben fogyasztanak el, a fenntartható éttermek társadalmi és környezeti hatása igen jelentős.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
A változások gazdasági és környezeti szempontból egyaránt sürgetőek, ezért a METRO a fenntarthatósági fordulathoz egy módszertani útmutatót tett elérhetővé a honlapján. „Az én fenntartható éttermem” című e-book 10 fejezetben, a sarkalatos témák köré építve sorra veszi a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket, valamint tanácsot és megoldásokat kínál a HoReCa-szektorban dolgozók számára a témában (katalogus.metro.hu/fenntarthato-gasztronomia-booklet).
A fenntartható gasztronómia ügyének felkarolása és a kapcsolódó tudásmegosztás egy komplex programot alkot a magyarországi METRO-ban. //
Related news
Nestlé’s solar park in Szerencs was handed over
Nestlé inaugurates a new solar park at its Central European…
Read more >Sustainability in focus: Generali EnterPrize competition for the 15 million HUF prize is launched
This year, the Generali Group is announcing the EnterPRIZE international…
Read more >Six thousand people participated in the Feed Your Mind Sustainability Challenge
Nestlé for Healthier Kids and Okos Doboz’s joint educational initiative,…
Read more >Related news
Heat from deep below: Hungarian geothermal energy is an untapped treasure
Although Hungary has excellent geothermal potential, thermal heat currently accounts…
Read more >An EU program to support the development of sustainable tourism has been launched in Szeged
An EU program with a total budget of 2.5 million…
Read more >(HU) A vendéglátóhely-nevek és a brit humor – A nap képe
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >