Tanulható, tanítható!
Mit tehet egy étterem a fenntarthatóbb jövőért? Nagyon is sokat! Mivel minden harmadik ételt étteremben fogyasztanak el, a fenntartható éttermek társadalmi és környezeti hatása igen jelentős.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
A változások gazdasági és környezeti szempontból egyaránt sürgetőek, ezért a METRO a fenntarthatósági fordulathoz egy módszertani útmutatót tett elérhetővé a honlapján. „Az én fenntartható éttermem” című e-book 10 fejezetben, a sarkalatos témák köré építve sorra veszi a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket, valamint tanácsot és megoldásokat kínál a HoReCa-szektorban dolgozók számára a témában (katalogus.metro.hu/fenntarthato-gasztronomia-booklet).
A fenntartható gasztronómia ügyének felkarolása és a kapcsolódó tudásmegosztás egy komplex programot alkot a magyarországi METRO-ban. //
Related news
Corvinus research: Women lead more sustainable economies
Agricultural enterprises run by women are more resource-optimized and eco-efficient,…
Read more >The heroes of ÖKO KALAND return – SPAR’s sustainability mini-series continues
SPAR continues the highly successful “SPAR ECO ADVENTURE” animation series…
Read more >Aluminium-like glitter in brand building
At the company’s headquarters on Andrássy Avenue in Budapest, HELL…
Read more >Related news
Young Hungarians cook at home – fast food is not trendy
The majority of Hungarian young people rarely or never go…
Read more >KSH: the number of guests (1.4 million) in tourist accommodation establishments increased by 17 percent and the number of guest nights (3.4 million) by 16 percent compared to a year earlier in April
In April 2025, 1.4 million guests spent 3.4 million guest…
Read more >MBH quick analysis: The tourism sector excelled in another month
After a strong March, tourism in Hungary continued to thrive…
Read more >