Tanulható, tanítható!
Mit tehet egy étterem a fenntarthatóbb jövőért? Nagyon is sokat! Mivel minden harmadik ételt étteremben fogyasztanak el, a fenntartható éttermek társadalmi és környezeti hatása igen jelentős.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
A változások gazdasági és környezeti szempontból egyaránt sürgetőek, ezért a METRO a fenntarthatósági fordulathoz egy módszertani útmutatót tett elérhetővé a honlapján. „Az én fenntartható éttermem” című e-book 10 fejezetben, a sarkalatos témák köré építve sorra veszi a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket, valamint tanácsot és megoldásokat kínál a HoReCa-szektorban dolgozók számára a témában (katalogus.metro.hu/fenntarthato-gasztronomia-booklet).
A fenntartható gasztronómia ügyének felkarolása és a kapcsolódó tudásmegosztás egy komplex programot alkot a magyarországi METRO-ban. //
Related news
Declining profitability, increasing efficiency: challenges and opportunities in pig farming
Pig farmers are expecting declining profitability this year, despite their…
Read more >Unilever and Tesco: There is no future without sustainability
Unilever CEO Hein Schumacher has said it is time for…
Read more >Private label products: quality and affordable price in balance
When choosing a store, nearly 60% of customers’ decisions are…
Read more >Related news
New Guinness record: 112-meter Dobos Cake made!
The teachers and pastry students of the Budapest Economic Vocational…
Read more >MVI is once again among the TOP10 most influential professional organizations
The Hungarian Catering Industry Association (MVI) was once again included…
Read more >2024 was the most successful tourism year ever in Romania
2024 was the most successful tourism year ever in Romania,…
Read more >