Tanulható, tanítható!
Mit tehet egy étterem a fenntarthatóbb jövőért? Nagyon is sokat! Mivel minden harmadik ételt étteremben fogyasztanak el, a fenntartható éttermek társadalmi és környezeti hatása igen jelentős.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
A változások gazdasági és környezeti szempontból egyaránt sürgetőek, ezért a METRO a fenntarthatósági fordulathoz egy módszertani útmutatót tett elérhetővé a honlapján. „Az én fenntartható éttermem” című e-book 10 fejezetben, a sarkalatos témák köré építve sorra veszi a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket, valamint tanácsot és megoldásokat kínál a HoReCa-szektorban dolgozók számára a témában (katalogus.metro.hu/fenntarthato-gasztronomia-booklet).
A fenntartható gasztronómia ügyének felkarolása és a kapcsolódó tudásmegosztás egy komplex programot alkot a magyarországi METRO-ban. //
Related news
Coffee consumption declines in Germany in 2024
Total per capita consumption dropped nearly 2% in volumes to…
Read more >Aldi cuts back on wine packaging
The UK subsidiary of budget supermarket Aldi will cease to…
Read more >Hungarian companies must answer sustainability questions
Hungarian companies have only a few months to prepare: from…
Read more >Related news
Szallas.hu: Eger, Budapest and Gyula are the most popular travel destinations this weekend, in addition to the national holiday events
In addition to the events of the national holiday on…
Read more >(HU) Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >