Tanulható, tanítható!
Mit tehet egy étterem a fenntarthatóbb jövőért? Nagyon is sokat! Mivel minden harmadik ételt étteremben fogyasztanak el, a fenntartható éttermek társadalmi és környezeti hatása igen jelentős.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
A változások gazdasági és környezeti szempontból egyaránt sürgetőek, ezért a METRO a fenntarthatósági fordulathoz egy módszertani útmutatót tett elérhetővé a honlapján. „Az én fenntartható éttermem” című e-book 10 fejezetben, a sarkalatos témák köré építve sorra veszi a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket, valamint tanácsot és megoldásokat kínál a HoReCa-szektorban dolgozók számára a témában (katalogus.metro.hu/fenntarthato-gasztronomia-booklet).
A fenntartható gasztronómia ügyének felkarolása és a kapcsolódó tudásmegosztás egy komplex programot alkot a magyarországi METRO-ban. //
Related news
Far fewer companies will have to answer sustainability questions
Although from July 1, banks will be required to collect…
Read more >AI and sustainability could be breakout points for midsize companies in times of uncertainty
According to the latest data from Grant Thornton International Business…
Read more >MLSZKSZ: Intermodal and sustainable transport is getting new impetus
On July 31, the Minister of Energy published Decree No.…
Read more >Related news
One of Budapest’s busiest food courts has been renovated
The second-floor food court of Corvin Plaza, operated by Indotek…
Read more >Here’s the warning: this much pálinka can be distilled each year without excise duty
A maximum of 86 liters of distillate can be produced…
Read more >All-inclusive buffets may be abolished in Turkey – a drastic step to curb food waste
More than 23 million tons of food is wasted in…
Read more >