Tanulható, tanítható!
Mit tehet egy étterem a fenntarthatóbb jövőért? Nagyon is sokat! Mivel minden harmadik ételt étteremben fogyasztanak el, a fenntartható éttermek társadalmi és környezeti hatása igen jelentős.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
A változások gazdasági és környezeti szempontból egyaránt sürgetőek, ezért a METRO a fenntarthatósági fordulathoz egy módszertani útmutatót tett elérhetővé a honlapján. „Az én fenntartható éttermem” című e-book 10 fejezetben, a sarkalatos témák köré építve sorra veszi a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket, valamint tanácsot és megoldásokat kínál a HoReCa-szektorban dolgozók számára a témában (katalogus.metro.hu/fenntarthato-gasztronomia-booklet).
A fenntartható gasztronómia ügyének felkarolása és a kapcsolódó tudásmegosztás egy komplex programot alkot a magyarországi METRO-ban. //
Related news
Sustainable packaging: focus on recycling and the circular economy
Packaging is a key element of the supply chain, where…
Read more >DRS System in Hungary: Tips for Successful Returns
On January 1, 2024, Hungary launched the DRS (Deposit Return…
Read more >Germany’s Kaufland partners with start-up to offer more sustainable coffee
Kaufland is working with start-up Cotierra to offer more sustainably…
Read more >Related news
(HU) Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >