Cured meats: extra risk
Sausages and salamis are among the most risky products from a food safety perspective. No heat treatment is applied when producing them, which would reduce the number of microbes. Besides the right production process, what contributes to the safety of these cured meat products are the decreasing pH level during drying and aging, the proliferation of “good microbes” that assist in aging, and the reduction of water activity. Microbiological and analytical testing by SGS Hungária Kft. can make sure that only safe sausage and salami ends up on the dinner table. (x)
Related news
The kitchen garden is the hidden resource of Hungarian families
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Revolutionary tomato harvesting robot for the greenhouse cultivation of the future
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible inspections in the winter season too
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New structure, old strengths
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s food industry on the threshold of progress: the second Hungarian Food Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rossmann enters a new digital era: they are installing 30 new digital signage devices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >