Quality improvement
At the end of November the Hungast Group announced that new companies had joined the Hungarian Ingredients in Public Sector Catering Kitchens programme. Csaba Csúri, the group’s purchasing director signed a cooperation agreement with Detki Keksz Édesipari Kft., Sole Mizo and Szobi Italgyártó Kft. The group has also been granted the permission to use the Hungarian Service Trademark.
Related news
Nébih’s summer seasonal food chain inspection has been completed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pet shops tested by Supermint – problems found in several places
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary regains freedom from foot-and-mouth disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szallas.hu: Vir was the most popular among Hungarians traveling to Croatia this summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hotels and restaurants in Hungary have become the most expensive in the EU – Lake Balaton’s price advantage is melting away
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >