Quality improvement
At the end of November the Hungast Group announced that new companies had joined the Hungarian Ingredients in Public Sector Catering Kitchens programme. Csaba Csúri, the group’s purchasing director signed a cooperation agreement with Detki Keksz Édesipari Kft., Sole Mizo and Szobi Italgyártó Kft. The group has also been granted the permission to use the Hungarian Service Trademark.
Related news
Nébih suspends bakery plant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Drone detection of grapes infected with golden yellows begins
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Spas at the boiling point – the domestic spa industry has overcome a difficult season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >These are popular tourist destinations during the Advent season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Professional renewal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >