Quality improvement
At the end of November the Hungast Group announced that new companies had joined the Hungarian Ingredients in Public Sector Catering Kitchens programme. Csaba Csúri, the group’s purchasing director signed a cooperation agreement with Detki Keksz Édesipari Kft., Sole Mizo and Szobi Italgyártó Kft. The group has also been granted the permission to use the Hungarian Service Trademark.
Related news
Tibor Navracsics: the government is spending 3.8 billion forints to curb golden yellow grape disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih inspected factories producing both gyro skewers and raw materials – the operation of one factory was immediately suspended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: the government remains committed to supporting wine producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Visit Hungary: almost 80 awards presented at the Flowering Hungary Awards Ceremony
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >ESET: ransomware attacks can destroy businesses
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >BSI: This year’s running races brought multi-billion-dollar revenue and a record number of tourists to Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
