Why can fluorinated packaging be dangerous?
Perfluoroic and polyfluorinated alkyl compounds are becoming increasingly challenging for both food safety and environmental protection. The “supermaterial”, which is widely used in places ranging from clothes to hand creams and packaging to fire extinguishing equipment, can seriously harm health, according to the latest presentation of the WESSLING Knowledge Centre’s scientific video series.
Related news
István Nagy: Brussels cannot risk food safety
Brussels cannot risk food safety, the EU leadership must return…
Read more >Biztosított a minőség
A minőségbiztosítási elvárások egyre szigorúbbá válnak, aminek köszönhetően egyre biztonságosabb…
Read more >Hullámzó eredmények, tornyosuló elvárások
Az ásványvíz-, gyümölcslé- és üdítőital-ágazat évente mintegy 300 milliárd forint…
Read more >Related news
The calm before the storm?
The first returnable plastic, aluminium and glass drink containers have…
Read more >(HU) Az ember birka, amerről a kolomp szól, arra megy – Puskás Tamás színész, rendező a FutureTalks podcastban
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >National economy considerations
At a conference organised by the National Association of Plant…
Read more >