Kotányi smoked black pepper
After drying, we give the peppercorns a mild smoking on beechwood for 7 days. This special black pepper can add a nice smoky taste to both meat and vegetable dishes. By using it we can create a barbecue atmosphere any time of the year. The product is available in both retail- and gastro-size packaging.
Contact: Kotányi Hungária Kft.
Tel.: 06-23-516-900;
e-mail: vevoszolgalat@kotanyi.com;
web: www.kotanyi.com
Related news
The flavours of Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Garden & grill – seasonal momentum at Auchan
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
(HU) Mizo PROTE!N1 – Minden pillanatban benne vagyunk!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Monster Lando Norris
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Czelli Scone flour mix
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >