Itt a Kotányi Füstölt feketebors
Az intenzív, füstös ízjegyek kedvelőinek – természetesen!
Szárítás után a borsszemeket 7 napig kíméletesen bükkfán füstöljük. Ezzel a borskülönlegességgel finom füstös ízeket varázsolhatunk a húsos és zöldséges ételeinknek egyaránt. Használatával grillhangulatot teremthetünk akár szezonon kívül is. Kiskereskedelmi és gasztro kiszerelésben is elérhető.
Kiszerelés: tasak 15 g és doboz 400 ccm, 215 g
Bevezetés hónapja: 2021. október
Bevezetési kedvezmények és támogatások: social media (Facebook, Instagram), gasztro influencerek, online hirdetés, POS, szakmai kiállítás
Kapcsolatfelvétel: Kotányi Hungária Kft.
Tel.: 06-23-516-900;
e-mail: [email protected];
web: www.kotanyi.com
Kapcsolódó cikkeink
Érik a jó szezon
Érdemes „betáraznia” a kiskereskedelemnek befőzőszerekből: jó termés és erős szezon…
Tovább olvasom >A grillszezon kedvence: az ajvár
Az ALDI saját márkás BBQ termékcsaládjának új tagja az Ajvár,…
Tovább olvasom >Magazin: Kicsi a bors, de drágul
A fűszervilág igen színes, ám ez most baj: beszerzésük, szállításuk…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
A szakértők szerint az alacsony kalóriatartalmú édesítőszerek elősegíthetik a mikrobiom egészségét
Az új, mogrosidokból és galakto-oligoszacharidokból készült, alacsony kalóriatartalmú édesítőszer ugyanolyan…
Tovább olvasom >Az élelmiszer-pazarlás rejtett erőforrás: a biometán az orosz gáz alternatívája lehet
Az élelmiszerlánc minden lépésében megtalálható biológiai hulladék az orosz gázimport…
Tovább olvasom >A brit Tesco elsőként indít nulla kibocsátású elektromos teherautókat
A Tesco lett az első kiskereskedő az Egyesült Királyságban, amely…
Tovább olvasom >