Cell-based chocolate may come
🎧 Hallgasd a cikket:
Origo reports after Storeinsider, that researchers at the University of Applied Sciences in Zurich were using a bioreactor to create “laboratory chocolate.”

Source: ZHAW/NEWSFLASH, origo
Based on the current outlook, the growth in global demand for chocolate remains unstoppable. Although the 138 billion USD (41.9 thousand billion HUF) market for popular sweets is no longer small, according to some experts, its value may exceed 200 billion USD (60,000 billion HUF) by 2028. (origo)
Related news
Halloween Fuels Pumpkin And Sweet Sales In Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl permanently reduces the prices of some chocolates
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Snickers maker Mars to use gene-editing in pursuit of stable chocolate supply
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Producer prices of wheat and corn have decreased – international markets are also under pressure
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Invisible risk in the chain: microplastics in the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Despite the increase in average wages, saving has become the privilege of the richest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
