Cell-based chocolate may come
🎧 Hallgasd a cikket:
Origo reports after Storeinsider, that researchers at the University of Applied Sciences in Zurich were using a bioreactor to create “laboratory chocolate.”

Source: ZHAW/NEWSFLASH, origo
Based on the current outlook, the growth in global demand for chocolate remains unstoppable. Although the 138 billion USD (41.9 thousand billion HUF) market for popular sweets is no longer small, according to some experts, its value may exceed 200 billion USD (60,000 billion HUF) by 2028. (origo)
Related news
Snickers maker Mars to use gene-editing in pursuit of stable chocolate supply
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The World of Gastronomy Once Again Turns Its Eyes to chocoMe – Ten New Awards at the 2025 Great Taste Awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Flore Confectionery made its debut with a gold medal at the international chocolate competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MMSZ Green Club meeting at Danone: sustainable operations in practice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Faster, greener, smarter – today’s minimum requirements in FMCG transport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >