Cell-based chocolate may come
🎧 Hallgasd a cikket:
Origo reports after Storeinsider, that researchers at the University of Applied Sciences in Zurich were using a bioreactor to create “laboratory chocolate.”

Source: ZHAW/NEWSFLASH, origo
Based on the current outlook, the growth in global demand for chocolate remains unstoppable. Although the 138 billion USD (41.9 thousand billion HUF) market for popular sweets is no longer small, according to some experts, its value may exceed 200 billion USD (60,000 billion HUF) by 2028. (origo)
Related news
The heritage of flavors, tradition and innovation – Stühmer’s story that sweetened Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barry Callebaut develops new chocolate recipes using AI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price Battle Around Milka Chocolate in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Billa Czechia Focuses On Quick Commerce
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Retailers turn to AI for marketing, merchandising
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Heineken launches WhatsApp technology that swaps voice notes for beers in pubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
