Halker: A new warehouse with extras
Halker Kft. has been active since 1990 and commercial director Gábor Horváth told that last year they had built a new, 1,500-pallet-space refrigerated warehouse. In the new facility there is a show kitchen as well, where the new products are introduced to partners. What is more, there is a food testing laboratory too. Month after month the company acquires new customers.

Gábor Horváth
commercial director
Halker
As for Halker’s private label products Kukta, Kedvenc Ízek and BoVita, the company works in close cooperation with the Mirbest Group in innovation work and testing. Their two biggest buyers are HoReCa units and public sector catering. Halker is preparing for the summer season at Lake Balaton with extra energy, more workers and new promotion campaigns. //
Related news
Labour market trends in grocery retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More from less – this is how the world is cooking in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian fisheries are struggling with drought, price pressure and reduced consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
László Krisán: Stabilisation is the first step, but new answers are needed to be competitive
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vendégszerző: Fekete Zoltán főtitkár Magyar Márkaszövetség It is difficult to grow in the shadows
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tamás Éder: “The goal is increasing efficiency and promoting robotics and automated technologies”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >