More restaurants want sustainability certification
According to the Responsible Gastro Hero Foundation, in the last 2-3 years, much more eco-friendly restaurants and cafés earned the Sustainable Hospitality Unit certification than before. Currently, 52 restaurants, cafés, school and workplace cafeterias are certified to operate sustainably.
Places must meet 7 criteria in the domains of sourcing, hygiene and packaging material to get the certification. After the first steps some restaurants took the eco-friendly operation to another level, e.g. KIOSK Budapest started to fight food waste, while Czakó Kert and Szimpla Kert purchase farm produce at their own weekend markets. //
Related news
Responsible food management: this is ALDI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >McDonald’s Japan campaign drowns in food waste due to Pokémon cards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The taste, packaging and rhythm of the future – a 2025 innovation map
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now order exotic rides from Uber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Table reservations have started for the autumn National Restaurant Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >