Carrefrour Belgium reduces the salt content of bread by 25 percent
Carrefour Belgium has announced that it has cut salt in its range of breads by 25 percent, as part of the group’s ‘Act for Food’ initiative. The retailer aims to offer healthy food options to its customers with this step. On average, Belgians consume 10 grams of salt per day, which is 5 grams more than the maximum recommended by the WHO – the company reported.
Related news
Trends come and go, but bread remains – most Hungarians swear by sourdough
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ancient grains and real sourdough: the holiday bread season begins with a new challenge
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
All conditions for the margin stop removal have been met
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl permanently reduces the prices of some chocolates
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Game meat sales on Kifli.hu double in autumn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
