Carrefrour Belgium reduces the salt content of bread by 25 percent
Carrefour Belgium has announced that it has cut salt in its range of breads by 25 percent, as part of the group’s ‘Act for Food’ initiative. The retailer aims to offer healthy food options to its customers with this step. On average, Belgians consume 10 grams of salt per day, which is 5 grams more than the maximum recommended by the WHO – the company reported.
Related news
Ceres Zrt. is building a bread factory in Tata
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >37 young agricultural professionals were awarded in the Hungarians’ Bread program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trends come and go, but bread remains – most Hungarians swear by sourdough
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Qvik mobile payment: first available nationwide at Praktiker
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Revolut: full crypto withdrawal in Hungary – customers given a tight deadline
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >OTP Group tops the Central and Eastern European region for the third time in The Banker magazine’s Top 100 international banks ranking
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

