Bonduelle: Restaurants rarely offers legume

Bonduelle: restaurants rarely offers legume on the menu
Bonduelle carried out a representative survey involving the food supply of 50 restaurants in Hungary and involving more than 1,000 people.
The research found that although the majority of restaurants, 84 percent, offer legume-based dishes, only 4 percent of the dishes in all restaurants were leguminous. The selection is mainly limited to traditional Hungarian dishes, including bean soup and bean goulash, the statement noted. (MTI)
Related news
The nominees for the Restaurant of the Year award are now awaited.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lack of Guidance, Not Interest, Holds Back SMEs from AI Adoption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ipsos Cost of Living Monitor 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Stuffed cabbage is the most Christmassy dish of Hungarians
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The nominees for the Restaurant of the Year award are now awaited.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Termékfejlesztés? – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

