Bonduelle: Restaurants rarely offers legume

Bonduelle: restaurants rarely offers legume on the menu
Bonduelle carried out a representative survey involving the food supply of 50 restaurants in Hungary and involving more than 1,000 people.
The research found that although the majority of restaurants, 84 percent, offer legume-based dishes, only 4 percent of the dishes in all restaurants were leguminous. The selection is mainly limited to traditional Hungarian dishes, including bean soup and bean goulash, the statement noted. (MTI)
Related news
Hungarian companies are focusing on stability and preparing for growth
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Oktoberfest kicks off in Munich with crowds and high prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >German retail struggles with AI integration
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
With grandeur and focus
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The eastern region of Lake Balaton has been expanded with another 110 km of cycling route
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tourinform offices across the country are holding programs on the occasion of World Tourism Day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >