Bocuse d’Or: the chairman of the Hungarian team will be in the meat jury
Hamvas Zoltán, chairman of the Hungarian Bocuse d’Or Academy and the president of the Hungarian team is taking part in the meat dishes jury at the Bocuse d’Or International Chef Competition in Lyon on Tuesday and Wednesday.
The drawing of the members of the tasting jury was held in Lyon on Monday, before the competitors purchased raw materials – the Hungarian Bocuse d’Or Academy told MTI on Monday. (MTI)
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
REL EXPO in Jakabszállás again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Shanghai Fair in Budapest has ended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Márton Nagy: another step in the development of tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

