AM: The result of the Hungarian canning industry has increased to two and half fold since 2010

The canning industry is a dynamically evolving sector of the food industry
Feldman Zsolt said that the canning industry had doubled the average 30 percent export value performance of domestic food exports, ie it sold its products on the export markets at good prices and in good quality. This also indicates how important the sector is to the Hungarian food industry and the national economy, he added. (MTI)
Related news
The price of table eggs has increased in the EU and in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian goose meat is not only delicious and healthy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Farmers undertaking sustainable agricultural practices will receive another significant support
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarians are spending 26 percent more on Christmas this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Autumn flavors from Korea and the art of fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Two-thirds of adults don’t eat enough vegetables and fruits
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


