Consuming low fat milk increases the biological age of the adult body more slowly
Adults who consume skimmed milk or 1 percent fat have a slower biological age than those who conume 2 percent or whole milk counterparts – according to a new study.
Larry Tucker, a professor at Brigham Young University in Utah, examined the relationship between so-called telomere lengths and milk frequency (daily, weekly or less) and fat (whole milk, 2 percent, 1 percent or skim) milk consumed, with the involvement of 5,834 US adults – the ScienceDaily science education portal wrote.
Related news
The government provides further significant assistance to the domestic dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: another step to strengthen the Hungarian dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Aldi launches healthy recipes for kids in new campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg prices up nearly one-third
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Too many gifts, too much food: our holiday excesses are putting a serious strain on the environment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now pay utility bills with qvik
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
