Consuming low fat milk increases the biological age of the adult body more slowly
Adults who consume skimmed milk or 1 percent fat have a slower biological age than those who conume 2 percent or whole milk counterparts – according to a new study.
Larry Tucker, a professor at Brigham Young University in Utah, examined the relationship between so-called telomere lengths and milk frequency (daily, weekly or less) and fat (whole milk, 2 percent, 1 percent or skim) milk consumed, with the involvement of 5,834 US adults – the ScienceDaily science education portal wrote.
Related news
Irish delicacy named world’s best unsalted butter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cottage cheese is back: the American dairy industry is booming again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tesco rolls out fresh produce campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Labour market trends in grocery retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >