A Shell több hazai rendezvényen is saját food truckján kínálja a Shell Café ízeit

By: Trademagazin editor Date: 2023. 09. 20. 11:40

Rendezvények, sport- és kulturális fesztiválok látogatói számára hozza „házhoz” a Shell Cafék által nyújtott élményt a Shell újonnan útjára indított food truckja. A mozgó kávézóban a Shell Café közkedvelt prémium étel- és italkínálatát vásárolhatják meg a különböző rendezvényeken részt vevők.

A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.

Nagy sikert aratott július elején, az 55. Kékszalag vitorlásversenyen első alkalommal bemutatkozó Shell Café Food Truck a megmérettetés résztvevői és látogatói körében. A vállalat célja, hogy a büfékocsik modern változatával járva az országot, szélesebb közönséggel is megismertesse a Shell Café kínálatát, valamint prémium saját márkás termékeit.

A töltőállomásokról már jól ismert és kedvelt kávézók, valamint a budaörsi Tesco üzletsorán is megtalálható önálló, hangulatos találkozóhely után immáron „házhoz megy” a Shell Café. A márka kedvelői és használói most már nemcsak útközben kérhetik kedvenc barista kávékülönlegességüket, valamint a népszerű Shell hot dogot és a grillen roppanósra sütött paninit. A food truck elindulásával a frissen készült forró kávéspecialitásokkal és ízletes harapnivalókkal új vásárlói réteget is megszólít a vállalat, olyanokhoz is eljut, akik a Shell-hálózatban még nem kóstolták az étel- és italválasztékot. A frappék és a különböző ízű szirupokkal készülő jegeskávék szerelmesei mostantól nem maradnak ínyencségek nélkül a Shell Café Food Truck részvételével megvalósuló rendezvényeken. A gyors energiafeltöltésre vágyó vendégek választhatnak egy Shell V-Power energiaitalt vagy egy frissítő Shell vitaminvizet, mely utóbbiból citromos Immunity és vörös áfonyás Vitality ízeket kínálnak. A snackek szerelmesei a különböző magok és sós ropogtatnivalók mellett Shell Café zabszelettel csillapíthatják a hirtelen rájuk törő éhséget. A Shelltől már megszokott magas színvonalú kiszolgálást profi baristák biztosítják.

A könnyen felismerhető, a Shell Café márkajegyeit magán hordozó food truck több szabadtéri rendezvényhelyszínen is feltűnik még az idén, a nyári fesztiválok mellett a Varázsligeti Adventen a Városligetben, ahol az ünnepekre hangolódást segíti majd állandó és szezonális kínálatával. (x)

 

Related news