The Association of Meat Industrialists support the VAT rate cut
The Presidency of the Association of Meat Industrialists believes that the VAT reduction to 5 percent is an important step into the right direction.
According to their opinion, this decision can significantly contribute to the whitening of the industry and to the development of fair competition.
The Presidency of the Meat Association hopes that the positive experiences of the 5 percent VAT rate applied in the case of pork will lead reductions in VAT, in case of other meat products.
Related news
UK Department of Agriculture recognises Hungary’s freedom from foot-and-mouth disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The domestic pig sector is on solid footing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The winners of the 2025 Retailer of the Year award have been announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The store of the future is already open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Edeka remains Germany’s favorite grocery retailer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >