The Association of Meat Industrialists support the VAT rate cut
The Presidency of the Association of Meat Industrialists believes that the VAT reduction to 5 percent is an important step into the right direction.
According to their opinion, this decision can significantly contribute to the whitening of the industry and to the development of fair competition.
The Presidency of the Meat Association hopes that the positive experiences of the 5 percent VAT rate applied in the case of pork will lead reductions in VAT, in case of other meat products.
Related news
Pork sector first half of 2025: increasing slaughter, shrinking Hungarian exports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Domestic poultry meat imports fell by a third
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The price of slaughter pigs decreased in the EU and in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The index of price increases perceived by the population remains high
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The latest VOSZ Barometer is out – Despite the macro numbers, VOSZ member companies are optimistic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO: 890 tons of food is the balance of the Donation Convoy celebrating the anniversary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >