Újdonságokkal rukkol elő a Lidl
A magyarországi kiskereskedők közül a Lidl elsőként indítja el 5 áruházában tesztjelleggel a lédig tenger gyümölcsei termékek értékesítését. Az egyébként is rendkívül széles termékpaletta ezáltal még tovább bővül. A vállalat célja, hogy minél több, egészséges táplálkozásba illeszthető terméket kínáljon vásárlóinak és az egyre nyitottabb, új ízeket, kulináris kihívásokat keresők igényeit is kiszolgálja.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2023/11/Lidl-tenger-gyumolcsei-2.jpg)
Lédig termékek
A Lidl innovatív vállalatként folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket és annak megfelelően alakítja, fejleszti kínálatát. Az áruházlánc úttörőként vezeti be a lédig tenger gyümölcsei termékek értékesítését, melyek első körben két budapesti áruházban (Fehérvári út, Csalogány utca) valamint a budaörsi, a szentendrei és a veresegyházi üzletekben váltak elérhetővé.
„Közel tíz éve kezdtünk el komolyabban, stratégiai szinten foglalkozni a különféle halakkal. Ma már rendkívül széles, friss, minőségi kínálatunk van, amire különösen büszkék vagyunk, ahogyan arra is, hogy vásárlóink körében egyre népszerűbbek ezek a termékek”.
– mondta Tőzsér Judit, majd hozzátette:
„Az újdonságként megjelenő, lédig tenger gyümölcsei között 7 termék kapott helyet: fehér garnéla, kétféle bundázott garnélák, kagylóhúsok, scampi, tonhalsteak és vegyes tenger gyümölcsei. Mindezzel nem csak az egészséges, de a még változatosabb táplálkozáshoz is hozzájárulhatunk.”
A termékeket a vásárlók az erre a célra kihelyezett zacskókba tudják berakni, de a hűtési lánc megőrzése érdekében javasolt a hűtött és mélyhűtött árucikkekhez használt mélyhűtőszatyor alkalmazása, ami szintén elérhető az áruházakban. A termékek lemérésére ellenőrző mérleg is rendelkezésre áll a hűtőpultok mellett, de az árucikkeket – a zöldséghez és gyümölcsökhöz hasonlóan – a hagyományos és önkiszolgáló kasszáknál történő lemérést követően lehet megvásárolni.
A halak és más tengeri herkentyűk számos pozitív élettani hatással rendelkeznek, többek között ezért is indította el korábban az áruházlánc „Minden péntek halpéntek” elnevezésű akcióját, amelynek keretében 15% kedvezményben részesülnek a vásárlók.
A különféle halak és a tenger gyümölcsei gazdag forrásai lehetnek omega-3 zsírsavaknak, amelyek fontosak az agy és a szív egészségéhez. Ezek az élelmiszerek kiváló fehérjeforrások is, és olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, mint a jód, a cink és a szelén, amelyek fontosak a szervezet megfelelő működéséhez. A tengeri herkentyűk fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, csökkentheti a gyulladást, és előnyös lehet a látás és a bőr egészségére is.
Kapcsolódó cikkeink
Érkeznek a tanszerek a Lidl-áruházakba
Bár a nyári vakáció még tart, a Lidl Magyarország azonban…
Tovább olvasom >1,5 milliárd fontot fordít a Lidl brit marhahústermelésre
Megerősíti fenntarthatósági vállalásait a Lidl azzal, hogy a következő 5…
Tovább olvasom >Bolti árakkal várja a Campus Fesztiválon a Lidl FesztMarket a vásárlókat
Ha nyár, akkor fesztiválszezon – amiből természetesen a Lidl sem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megvette a Valeo Foods az Appalaches Nature-t
Megvásárolta a Valeo Foods Group a kanadai juharszirup-gyártó Appalaches Nature-t.…
Tovább olvasom >Franciaországban és Brazíliában növekszik, Európában küszködik a Carrefour
Az Európában meglehetős kihívást jelentő körülmények ellenére elégedett a Carrefour…
Tovább olvasom >Közel felére esett vissza az élelmiszer-ipari innovációk száma 2007 óta
A Mintel piackutató cég szerint a 2024 januárja és májusa…
Tovább olvasom >