Trizsi kézműves lekvárok
„Vad – Ász” A Trizsi kézműves lekvárok, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságából származó gyümölcsökből készülnek trizsi üzemünkben, tradicionális gyártási technológiával. Tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaznak, magas gyümölcstartalmú lekvárok az ínyenceknek!
Szortiment: Csipkebogyó 335 g/üveg, Kökény 365 g/üveg, Som 365 g/üveg, Erdei vegyes gyümölcs 330 g/üveg.
Minőségmegőrzési idő: 2 év
Gyűjtőcsomagolás: 6 db/karton
Bevezetés hónapja: 2022. május
Bevezetési kedvezmények és támogatások: online, offline hirdetések, termékbemutatók, kóstolók
Kapcsolatfelvétel: Trizsi Ízek Start Szociális Szövetkezet
Kapcsolattartó: Dr. Hagymási Zoltán;
T.: 06-30-915-7039; e-mail: [email protected]; web: www.trizsi.hu;
https://www.facebook.com/trizsiizek
Kapcsolódó cikkeink
Magazin: Átalakuló sütőipar, változó fogyasztói igények
A magyar sütőipar jelentős szerkezeti átalakulását egyrészt a fogyasztói igények…
Tovább olvasom >Anti-branding vagy a termék elnagymamásítása? – A nap képe
Akármi is volt a tervezők célja (aminek megvalósításához bátor marketinges…
Tovább olvasom >Magazin: Kezdődik a jammelés
A pandémia által felerősített egészségtudatossághoz jól passzolnak a befőzőszerek. Növényi…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Monster Ultra Watermelon
Tűzijátékkal teli ég alatt átöleled a csajodat, plusz jó zene…
Tovább olvasom >Zöldséges vekni
Ízzel teli, zamatos, vekni alakú kenyér, amely olyan speciális zabkovásszal…
Tovább olvasom >Franz Josef Kaiser napon szárított paradicsom
A gondosan válogatott, nap érlelte paradicsomokat vesszőből font kosarakra helyezve…
Tovább olvasom >