Trizsi kézműves lekvárok

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 05. 02. 08:23

„Vad – Ász” A Trizsi kézműves lekvárok, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságából származó gyümölcsökből készülnek trizsi üzemünkben, tradicionális gyártási technológiával. Tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaznak, magas gyümölcstartalmú lekvárok az ínyenceknek!

Szortiment: Csipkebogyó 335 g/üveg, Kökény 365 g/üveg, Som 365 g/üveg, Erdei vegyes gyümölcs 330 g/üveg.

Minőségmegőrzési idő: 2 év

Gyűjtőcsomagolás: 6 db/karton

Bevezetés hónapja: 2022. május

Bevezetési kedvezmények és támogatások: online, offline hirdetések, termékbemutatók, kóstolók

Kapcsolatfelvétel: Trizsi Ízek Start Szociális Szövetkezet

Kapcsolattartó: Dr. Hagymási Zoltán;
T.: 06-30-915-7039; e-mail: zoltanhagymasi@t-online.hu; web: www.trizsi.hu;
https://www.facebook.com/trizsiizek

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek