Trizsi kézműves lekvárok
„Vad – Ász” A Trizsi kézműves lekvárok, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságából származó gyümölcsökből készülnek trizsi üzemünkben, tradicionális gyártási technológiával. Tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaznak, magas gyümölcstartalmú lekvárok az ínyenceknek!
Szortiment: Csipkebogyó 335 g/üveg, Kökény 365 g/üveg, Som 365 g/üveg, Erdei vegyes gyümölcs 330 g/üveg.
Minőségmegőrzési idő: 2 év
Gyűjtőcsomagolás: 6 db/karton
Bevezetés hónapja: 2022. május
Bevezetési kedvezmények és támogatások: online, offline hirdetések, termékbemutatók, kóstolók
Kapcsolatfelvétel: Trizsi Ízek Start Szociális Szövetkezet
Kapcsolattartó: Dr. Hagymási Zoltán;
T.: 06-30-915-7039; e-mail: zoltanhagymasi@t-online.hu; web: www.trizsi.hu;
https://www.facebook.com/trizsiizek
Kapcsolódó cikkeink
A kézműves vagy a Temu jelző lesz a fa alatt? – felmérést készített a Meska magyar kézműves oldal
A Meska online kézműves piactér felmérése szerint az emberek közel…
Tovább olvasom >Szénsavas üdítők és szörpök viharos piaci hullámokon
A szénsavas üdítők és a szörpök piacán a magas infláció, valamint…
Tovább olvasom >Új forgalmazási előírásokat hagyott jóvá az EU a „reggeli irányelvek” keretében
Új forgalmazási előírásokról állapodott meg az EU a mézre, a…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >