Trizsi kézműves lekvárok
„Vad – Ász” A Trizsi kézműves lekvárok, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságából származó gyümölcsökből készülnek trizsi üzemünkben, tradicionális gyártási technológiával. Tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaznak, magas gyümölcstartalmú lekvárok az ínyenceknek!
Szortiment: Csipkebogyó 335 g/üveg, Kökény 365 g/üveg, Som 365 g/üveg, Erdei vegyes gyümölcs 330 g/üveg.
Minőségmegőrzési idő: 2 év
Gyűjtőcsomagolás: 6 db/karton
Bevezetés hónapja: 2022. május
Bevezetési kedvezmények és támogatások: online, offline hirdetések, termékbemutatók, kóstolók
Kapcsolatfelvétel: Trizsi Ízek Start Szociális Szövetkezet
Kapcsolattartó: Dr. Hagymási Zoltán;
T.: 06-30-915-7039; e-mail: zoltanhagymasi@t-online.hu; web: www.trizsi.hu;
https://www.facebook.com/trizsiizek
Kapcsolódó cikkeink
Szénsavas üdítők és szörpök viharos piaci hullámokon
A szénsavas üdítők és a szörpök piacán a magas infláció, valamint…
Tovább olvasom >Új forgalmazási előírásokat hagyott jóvá az EU a „reggeli irányelvek” keretében
Új forgalmazási előírásokról állapodott meg az EU a mézre, a…
Tovább olvasom >Az EP változtatna a méz, a gyümölcslé és a lekvár címkézésén
Az Európai Parlament keddi plenáris ülése állásfoglalást fogadott el, amelyben…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Jó Hentes Gourmet Kalocsai parasztkolbász csípős, csemege
A Kalocsai fűszerpaprikával – mint HUNGARIKUM – készült termékcsalád megalkotásakor a…
Tovább olvasom >Iványi – Bio Csirke
Egy új, régóta várt termékkört szeretnénk bemutatni, az Iványi brand…
Tovább olvasom >„nitrilla” egyszer használatos antiallergén nitrilkesztyű
Nitrilla márkanéven, praktikus, kis kiszerelésű, prémium minőségű, okos (hővezető) nitrilkesztyűvel…
Tovább olvasom >