Prémium alapanyag
Igazi kávékülönlegességet mutat be októberben a Zwack Unicum Nyrt., az Unicum Barista receptúrájában is megtalálható, a Costa Rica-i Bányai Coffee Research farmról származó Unicum Barista Component kávét, amely novembertől bárki számára elérhető a hazai piacon szemes és kapszulás változatban egyaránt.
A cikk a Trade magazin 2023/11. lapszámában olvasható.
– A Component három erős pillérre épül – mondta el az ültetvényt irányító Tóth Sándor kávészakértő –, a kávévariánsra, a feldolgozásra és a pörkölés módjára. A kutatás során elengedhetetlen volt a gyógynövényekkel való harmónia megtalálása.
A kávét a szigetországban tradicionális és munkaigényes „Honey” módszerrel dolgozzák fel, a szüret után a meghagyják a babokon található, cukorban és ásványi anyagokban gazdag nedves filmréteget.//
Kapcsolódó cikkeink
Kávé helyett matcha? Egyre népszerűbb a zöld tea por az energialöketért
A reggeli kávé évtizedek óta a napindítás elengedhetetlen része sokak…
Tovább olvasom >Eszpresszó koncentrátumot vezet be a Nescafé az USA-ban
Új terméket dobott piacra a Nescafé az Egyesült Államokban. Az…
Tovább olvasom >A kávé, ami összeköt: trendek és kihívások a kávépiacon
A kávé ma már a mindennapi életünk része, és bár…
Tovább olvasom >További cikkeink
Halleluja a neve a jubileumi szentév fagylaltjának
Halleluja névre keresztelték a jubileumi szentév hivatalos kézműves fagylaltját, amely…
Tovább olvasom >Magyarországi fürdők: kihívások és lehetőségek
Magyarország a termálvizek országa, ahol több mint 400 fürdő és…
Tovább olvasom >