Óvatos Duhajnak áll a Soproni Démon
Termékcsaláddá alakul a Soproni Óvatos Duhaj, a hatalmas sikerű nyáron debütált innováció, a Soproni Óvatos Duhaj IPA után újabb sörkülönlegesség viseli a nevet novembertől.
A Soproni minőségi barnasöre változatlan receptúrával, de megújult csomagolással kerül a polcokra az Óvatos Duhaj család tagjaként. Mind a palack, mind a doboz designja az IPA megjelenését követi, ezzel is erősítve, hogy a két sörkülönlegesség egy család tagja.
Míg a dobozos Soproni Démon Óvatos Duhaj várhatóan már novembertől megjelenik a polcokon, a palackozott változat új köntösében januártól lesz kapható az üzletekben és a vendéglátó egységekben.
„Az Óvatos Duhaj elnevezés mostantól a Soproni különlegességeire utal; ezek egyszerre veszik fel a versenyt a világ sörspecialitásaival és a hazai kézműves sörökkel, miközben a magyar fogyasztók kedvelt ízvilága is visszaköszön bennük” – mondta Molnár Orsolya a Soproni szenior márkamenedzsere.
A Soproni Démon egy kivételes barna sör, amely mélybarna színét a speciális karamellmaláta adja. Csábítóan kellemes aromájáról a négyfajta maláta és aromakomló gondoskodik, amely biztosítja, hogy a sörkülönlegesség méltó legyen a Soproni névhez.
Alkoholtartalma: 5,2%
Kapcsolódó cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >A Heineken erős volumennövekedést ért el az első negyedévben
A Heineken, a világ második legnagyobb sörgyártója, az első negyedévben…
Tovább olvasom >Új felsőerjesztésű sörrel jelentkezik Dreher
A Dreher Sörgyárak egy új, ale típusú sörrel bővíti az…
Tovább olvasom >További cikkeink
BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >Ezekből a RevoCupokból ihatunk idén
Több mint 400 mű érkezett a VÍZió nevű grafikai pályázatra,…
Tovább olvasom >Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >