Kulináris Olimpia 2020
Lapzártánkkor ért véget el a 2020-as stuttgarti Kulináris Olimpia. A rendezvényen 59 nemzet közel 2500 versenyzője és 1800 szakmai kísérő vett részt a világ minden tájáról. 30 nemzeti és 15 junior válogatott, valamint 15 közétkeztetési csapat – köztük a Magyar Nemzeti Katonaszakács Válogatott – küzdött az érmekért.
A magyar Szakács és Cukrász Nemzeti Válogatott bronzérmet szerzett a „Séf asztala” (Chef’s Table) és a „Nemzetek Étterme” (Restaurant of Nation) programban. A csapat remekül helytállt, és magyar alapanyagok felhasználásával alkotta meg a háromfogásos fine dining menüt és a Chef’s Table fogásait is. A további eredményekről következő számunkban tájékoztatjuk az olvasót. //
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szakértők riasztanak: Súlyos szennyeződések a Balatonban
A Balaton és annak vízgyűjtő területein végzett vizsgálatok alapján aggasztó…
Tovább olvasom >Új szabályozások a magyar gyógyfürdőkben: a biztonság és fenntarthatóság előtérben
A Magyar Közlöny tavaly novemberi kiadásában megjelent két fontos rendelet,…
Tovább olvasom >Így változtak a strandbelépők a Balatonnál tavalyhoz képest
A balatoni strandszezon hivatalosan is megkezdődött, és a pénzcentrum.hu körképe…
Tovább olvasom >