Környezetbarát szuvidálás

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 11. 07. 16:04

Az első hazai két Michelin-­csillagos étterem és a Startup Plastic Surgery közös kihívást indít a környezetbarát szuvidálás érdekében. Az inkubációs program kihívására olyan fiatal csapatokat várnak, amelyek egy innovatív ötlettel tudnának segíteni a vákuumcsomagolás környezetbarát helyettesítésére. A startup 2022 novemberében már harmadik alkalommal indítja el inkubációs programját, amelyben a legjobb ötletek kitalálóit szakmai és jelentős anyagi támogatásban részesítenek, hogy az álmokból valóság válhasson, és jövedelmező projektek/termékek jöhessenek létre. Az idei program a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívások megoldására keresi a fenntartható ötleteket és startup vállalkozásokat.

Ami még a kihívást megfűszerezi, hogy az ONYX Műhely étterem is csatlakozott a programhoz. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a Műhely és a jövőbeni ONYX egyaránt teljesen új szemszögből közelíti meg a vendéglátást, és célja, hogy működésének minden lehetséges aspektusában szem előtt tartsa a fenntarthatóságot. //

Kapcsolódó cikkeink