Jóval jóllakni
2018-ban tudatosan csöppentünk bele a fesztiválok világába értékesítési pontunkkal, amit ebben az évben is szeretnénk követni és erősíteni – mutat rá Nock-Vető Katalin, a Pek-Snack marketingvezetője. – A három nagy fesztiválon (Volt, BalatonSound, Sziget) a legfontosabb célunk elsősorban a márkaépítés volt, másodsorban pedig kitűnni megjelenésünkkel a többi árus közül. Büszkén mondhatjuk, hogy mindkettőt elértük, hiszen több 100 000 ember találkozott velünk, és megjelenésünket a szakma is 2 díjjal elismerte.
2019-ben célunk minél több rendezvényen megjelenni, minél több fogyasztóhoz eljutni. Éppen ezért mobillá tesszük értékesítési pontunkat, és egy komplett „fesztiválnaptárt” dolgozunk ki és egyeztetünk le az egész évre. A tavalyi sikerekből – és most már elvárásokból is – kiindulva maradandót szeretnénk alkotni, ami nemcsak megmutatja, milyen finomságokat kínálunk, de a fiatalos, dinamikus elemekkel is felhívja magára a figyelmet.
Minden rendezvényt részletesen megvizsgálunk, hogy termékszortimentünkből a legoptimálisabbat kiválasztva tudjuk meghatározni az adott rendezvény kínálatát. Az elmúlt év tapasztalatából tudjuk, mekkora különbség van a magyar és a külföldi fogyasztói szokások között a pékáruk piacán is.
Kapcsolódó cikkeink
Rendszerben gondolkodunk
Január 25-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 17. Díjkiosztó…
Tovább olvasom >Ha nyár, akkor fesztivál!
Összeállításunkban megszólalnak a legjelentősebb hazai fesztiválok képviselői, akik megosztják az…
Tovább olvasom >Reggeliztess, mint egy király…
A hagyományos reggeli egyre nehezebben illeszthető a modern ember étkezési…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nem füstöltek el a grillsajtok
Bár tavaly a grillsajtok piaca egy kisebb összeomlást élt át,…
Tovább olvasom >Mit mondanak a vásárlók az új kereskedelmi eszközökről?
A Consumer Panel Hungary GfK–YouGov év elején megkérdezte paneltagjait online vásárlási szokásaikról,…
Tovább olvasom >Speciális élelmiszerek toplistája: 1. Diabetikus, 2. Szénhidrátcsökkentett, 3. Laktózmentes
Együnk-e tojást, vagy nem ajánlott? Igyunk-e állati eredetű tejet, vagy…
Tovább olvasom >